Алонсо се цели в един от големите рекорди на Шуми, на сбогуване с Формула 1

Испанецът може да стане номер едно в историята на надпреварата по навъртяни обиколки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кими Райкьонен също може би ще мине тази граница. Ако изкара и двата следващи сезона със Заубер, със сигурност ще подмине Баричело по брой стартове. Не мога да намеря брой обиколки, но два сезона по 21 състезания с относително стабилен Заубер са си доста обиколки =)

Може да го изпревари с 1 състезание. Но ако се окаже изостанал с цяла обиколка някъде или друг проблем, няма да се случи. Дори ако излезне сейфтикар, не знам дали се броят.

титли на Шумахер с Бенетон бяха спечелени нечестно и се дължат до голяма степен на смъртта на Сена. Във Ферари нямаше съотборник, а слуга. Сена стана световен шампион за първи път в компанията на вече двукратен световен шампион през 1988 в Макларън. Не ми говорете за Шумахер, негърчета и тем подобни плюнки във Формула 1.

Дори в състезанието в което загина Сена, Сена бе зад Шумахер. Оспорваната битка бе между тях. Когато отиде във Ферари, те бяха средняшки отбор. Твърди се, че Шумахер много помага за развитието на колата. Велик е, защото за разлика от други които случат на кола, когато не случи на такава Шумахер и има много проблеми, накрая завършваше втори, с шанс за първи в последното състезание. Бе преди другият болид на конкурента. Така че Шумахер бе силен и когато са слаби. Докато други блеснат една година и следващите никакви ги няма. Шумахер бе постоянният борец за титлата. Не броя когато се върна след 3 години почивка. Имаше съвсем друго отношение. Преди това нямаше шанс за титла, само когато си счупи крака.

От Алонсо по-голям комплексар и кретен не съм виждал никога! Прави всичко само ей тъй за пари и слава,но без никакво чувство и желание. Шумахер беше класа, която няма как никой повече да достигне! Особено от това джендърясало съвременно поколение!

Макларена не струва ако ще и космически двигател да му сложат но 3г. не го разбраха а Алонсо е добър пилот но с много погрешна преценка за развитието на болида