17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боксът е хубав спорт, но смятам че е време да се въведе задължително носене на предпазните шапки както е при аматьорите, а нокдауна тогава да се брои за нокаут и мача да свършва.Жалко за човека дано оцелее.

Дали е той или е предоставил личната си карта на братовчед си?

Чудя се на този "добитък", чието забавление е боксът !

Що не се чудиш на футболните фенове , които правят най-големите бели ?

Във всички спортове се подобряват постиженията. Проблема е че в бокса както се подобрява силата на удара това води до по-тежки последствия за боксьорите. Ако се забрани бокса няма да е проблем, защото ще има ММА за който иска да гледа боеве.

Нокаутьор се раждаш , силата на удара не можеш я промени много. Отделно , че силния удар сам по себе си не е гаранция за победа , или по-добър бокс , нещата не са толкова прости.

Крайно време е да се забрани този "спорт" !

Прочети ми коментара по горе.Може би няма да си толкова краен/на.

Бокса трябва да бъде забранен!

Нека бъдем реалисти-няма да го забранят-твърде много пари има там.Прочери ми коментара по горе.Нещата могат да се подобрят стига да има воля за това.

едно време какви боксьори имашееее..... . Сега само дрисльовци

човек в кома ?

Кураж! Туй са рисковете на спорта.

А вие какво искате да правят .. да се надиграват ръченица ли ? Това е бокс , хората го гледат защото е брутален спорт, и точно това може да се случи..

КОйто е тъп, си дава да му млатят чутурата..

Що за спорт е това да се удряте в главите! Най тъпия спорт! Че животните като се бият не се удрят в главите!

Само кочовете ....

Гладиаторските игри не са от вчера.

2 души които се опитват да си направят комоцио! Това е бокса! Това не е спорт! Така казваше един от моите преподаватели, Професор по Медицина!

Баща ми бил армейски шамион на ЦСКА в категореия до 81 кг. От него много пъти, още от малък съм чувал: "Бокса не е спорт!" И един друг познат, вече в студентските години, макар, че беше републикански по кик-бикс също е споделял: "Не искам да се занимавам с това. Какво е това - да те буят в главата?". Имам предвид, че макар и упешни, са с достатъчно акъл да осъзнаят, че това не е благородно занимания. Да можеш да се защитиш - да, ама да се биеш редовно... Разбирате ме.

Боксът е хубав спорт. Който не го е опитал, не знае какво пропуска. Говорим за спорт - да отидеш в зала, да усъвършенстваш техниката, да правиш тренировки за издръжливост и т.н. - ползите за тялото и ума са много ( пояснявам - умът се прочиства, изливаш негативните емоции върху чувала и т.н.). За профибокса - е брутално, ММА е даже отврат. Така че не бъркайте спорта като такъв с работата като боксьор.

Ем, допингът засилва удара, пък не втвърдява мозъка.