Коментари - Ампутираха крака на олимпийския шампион Костомаров, за да спасят живота му | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, най-добре е да затваряте коментарите, когато става дума за човешко нещастие.

Жалко за момчето, да ти се случи подобно нещо сигурно е ужасно, дано се оправи. Единственото, което помня за него и Навка, е че ги бутаха зверски при танцовите двойки в едни времена, в които руското лоби в спортовете със съдийско оценаване, беше в своя абсолютен апогей. Албена Денкова и Стависки винаги бяха ощетени жестоко за тяхна сметка, като дори коментаторите от цял свят искрено изразяваха възмущението си от очевидната несправедливост, после и Стависки ги свърши едни... Мисълта ми беше, че Костумаров и Навка си изкараха със здраво "бутане" целия олимпийски цикъл и се окичиха и със златото. Навка мисля, че е жена на Песков. Още един път жалко за Роман...

изпонасрайте тавана, мамицата ви незалежна...

През целия си живот да си постигал толкова много именно с тези крака! Дано да преживее леко и психологическия шок! А за малоумните коментари няма какво да се коментира, толкова долни хора…

Хубаво да напишете и спорта му

Всички, изляли помия под статията - да се кастрират незабавно, за да не се размножават. Светът няма нужда от олигофрени

Ваксината не прощава

Трябва да има некроза на тъканите. А тя не се образува за час-два. Както разбираме е бил постъпил в тази болница от доста време и е бил под наблюдение-е как тогава хем си в болница хем си под наблюдение хем си уж вип пациент-хем никой не е забелязал инфекцията или каквото там е било на краката съответно промяната на цвета на кожата и съответната миризма. И при гангрена и при некроза няма как да не усетиш миризмата.

О, образува се, особено ако имаш септичен шок и тялото ти прави т.нар. централизация, за да спаси жизненоважни органи.

Какво наблюдение бе хора?! Той от един месец е в кома и на апартно дишане. Усложнения от Ковид. Недостиг на кислород към крайниците и / или тромб могат да доведат до невропатия и гангрена.

Водка, сельодка..

Амиии, много допинг е смукал.

Ти пък откъде знаеш?

Жалко, Ромката е мъжага и половина. И е много млад - на 45, има две малки деца...

Ужасни коментари. Толкова ли озлобени и безчовечни сме? дори пред смъртта и ужасните болести има такива коментари. Потресена съм. Този човек - Ромаян Костумаров е като всички вас - има семейство, деца, тат той е само на 45 години. Просто е имал шанса да бъде най добрият фигурист в танцовите двойки на планетата Това ще го сломи психически. Надявам се да му направят протеза и да може пак да се пържзаля. Желая му най доброто за неговото състояние

Щом е рушлямист заслужава цялата мъка и болка на света! Всички рушлямци ще плащат кармична цена 100тина години за това, че нападнаха и избиват невинни жени, деца и старци в Украйна! АМИН! Господ вижда!!!

Единственото което може да види господ а и който и да е в твоя коментар е, каква утайка на едно общество си ти. Промит озлобен и нещастен мозък в главата на едно жалко бедно и неуспяло в жиовота човече.

И ти също ще си платиш заради злобата

"Човечен" ли? утайка е мека дума за евро-атлантическата смрад, от която си се пръкнал.

Прочетох всички изказвания.Не съм предполагал,че"средния"българин е изпростял до такава степен.

Как ви звучи- туп, азовска главичка? Или призивите за геноцид към всички украинци от страна на възхваляващите действията на путин и русия? Предполагам изключително благозвучно нали?

До хммм: защо смесваш войната с нормалните хора ? Руснаците с нищо не са виновни Много злоба в хора с ниска самооценка - как живеете с тази злоба???

живеят от нея, това са 'активисти' от професионалните.

Рушлямците пак лъжат и сеят фалшива пропаганда. Сигурно е попаднал на мина на фронта докато е бягал през глава от мнашите украински братя-герои!

Абе вас като ви плащат поне не ви ли следят кви глупости ви раждат главите или тарифата е на пост, без значение колко е тъп и жалък

Пожелавам на нашия Копейкин да попадне в руска болница и там да влезе в реанимация....

Кофти. Да не би да е изказал негативно мнение за войната и да са му дали малко уранец да пийне?

Как да разберем истината,след като "демократична европа и сащ" ЗАБРАНИХА излъчванията на руска телевизия(за да не види какво НАИСТИНА се случва в т.нар.война и хората да почнат да мислят и да разсъждават,НЕЩОТО от което най ги е страх терористите от сащ) и заради това ще е така-някой бил гледал и/или слушал някъде,че нещо с някой се било случило,ама не бил сигурен какво и на кого.....

Хем не сте могли да гледате руска телевизия хем повтаряте дословно дума по дума руската пропаганда от същата тая телевизия.

Вземи, сипи още малко руска истина…

За съжаление, медицината в третия свят, все още не е напреднала..

ти на ли си в четвъртия свят-западното гето дето ядат хлебарки и насекоми.

Ох, дано не разбереш, къде сме ние от първо лице!

тромб адиос

Не е ваксиниран. Но е карал ковид.

Ако беше отишъл в европейска украйна щеше да си е ок. В фашистан/русия е такова здравоопазването им

Времк е за атом над тази кочина. Сега като ги сринат европейците, братята украинци ще ги оправят с лихвите

- Според други източници в Русия - например ТАСС, и двете ходила на фигуриста са отстранени. - И какво ме интересува някакъв руски атлет ?? Да не говорим, че този 'източник' е пръдня, никой не им вярва.

Руската ванксина спутник - най-добрата ваксина! Идваш с пневмония при Руските лекари- режат ти краката - най-добрите лекар. Още ванга е казала че тея фашисти и нацисти и комунисти само атома ще ги оправи. Ебати гадния поробител и сатрап на толкова народи вкл и 40г поробител на българия. За това ги мразим всички

Коронавирусът не прощава, а понеже в руската кочина няма никаква превенция, нито ваксини-резултата е почти милион измрели и инвалиди!!! Как нито един български путлерофил/антиваксър/анти 5Джи ненрмалник пък не се реши да емигрира в руската смрад?!?! Нали уж тавАриш пУтлер бил направил рай в земите на алкохолната свинщина.....

По изгодно им е да плюят еврогейския запад, докато берат ягоди в същия този запад.

Сложи си четвъртия бустер, хапни шепа бръмбари и се успокой. Клаус Шваб и Бил Гейтс се грижат за твоето бъдеще. Не като в Руската кочина, където ядат пелмени със свинско и нямат мРНК ваксина.

произведени в Германия.

Подобни напътствия винаги водят до обратния въпрос - ако русофилите отидат в Русия, американофилите дали ще могат да отидат в САЩ? Цвете цедки са с различна гъстота, познайте коя е по ситната. Резонно идва и следващия въпрос - когато всеки замине натам, където го тегли душата му, кой ще плаща пенсията на родителите му?

Дори най-отчайните русофили и най-яростните защитници на русия не желаят в русия и не желаят руски стандарт на живот.

50 години ходене на работа и внасяне на вноски не е ли достатъчно за да получаваш 10 години пенсия (предвид продължителността на живота), че някой трябва да ти плаща?