Коментари - Англичаните се изумиха от "смешното" и "безумно" българско наказание | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надутите глупави и безсрамно нагли мързеливи англичани да хо духат.... Що не си гледат тяхното първенство и да си хлобявт отборите ми се правят на най великите навън

Ами и ние се възмущаваме от пиянските им фенове където се натряскаха преди мача

според мен не трябва клубовете и нациите да страдат заради изцепките на хулиганите. те трябва да бъдат арестувани от полицията и да бъдат съдени от съда. сега какво излиза? че пе руката, че репа и ми крето плащат масрафа на шепа полуиди оти?!? ако те трябва да свършат работата на полицията много лесно могат да пуснат своите хора по трибуните и който се осмели да направи някоя глупост много ще го боли. но така рискуват да бъдат обвинени в побой?!? за това: айде полицията да си свърши работата, ако трябва и с палки и с други средства, съдът да си свърши работата и тия дето нито са чували за хитлер нито са го виждали, но издигат свастики да посетят пандиз-палас!

Генерал Вазов най - добре им е показал как стоят нещата на гордите и надменни албионци!

Англичаните доста бързо забравиха как фенове на Челси не пускаха тъмнокож мъж в метрото в Париж, или когато на мача България- Англия ( първия) от трибуните се крещеше Шибани цигани...те са в пъти по-напред от нас на тема расизъм, правят се на възмотени. Келеши !

На тези лицемери англичаните никакво доверие не може да се има. Най-вероятно и Скрипал те го отровиха. Иначе защо ще ги крият, и него, и дъщеря му.

Англичаните от памтивека винаги са били против нас. Не трябва да се забравя и как си сътрудничиха със Султана и възпрепятстваха Освобождението на България.

В Б-я няма расизъм, той е измислен , от тях, англичаните. Те са империята владяла туземците не ние. Всъщност не става дума изобщо, за расизъм а за сваляне на Боби Михайлов. Използваха ситуацията, някои хора платиха на качулките и готово Б. Михайлов е с подадена оставка, но на каква цена?

Как казваше Ицо: Ще му се извиня, че му казах негър, когато докаже, че не е негър.

има и циганчета сред коментиращите, има и рязани каски също.

Тука само простоватите българчета ли коментират ? Нещо схванахте ли защо наказаха България и взехте ли си поука ?

Че кой ли ги взема вече на сериозно в футболно отношение тия слаби англичани. Който не ги е хванал на футбол, той не ги е бил. Падат от почти всеки който ги срещне дори и от такива мини държави като Хърватска, Чехия и др. Те англичаните дори не са в челната тройка в ранглистата по държави. Начело там е България, пардон Белгия.

Ако кажа на някой южноафриканец- абе ей негър......расизъм ли е ? И как трябва да докаже че не е негър ?

Расистки настроените българчета трябваше да бъдат отстранени.

Даже няма нужда да им се отговаря на тези долни индивиди -англичаните!

Брегзит за Вас без сделка!

Шумотевицата я вдигнаха англичаните и то още десетина дена преди мача!

Ние ако бяхме расисти никога нямаше,да приютим циганите, еврейте,белогвардейците и арменците у нас!!

Това е било преди, а и никой не ви е питал дали да се нанесе на тази територия. Сега 80% сте расисти.

Не сме расисти, виж съединителите не ги "дишаме". Казвам ти го превантивно.

По големи расисти от англичаните няма в целия свят,а отношението им към България и българите е не расизъм а фашизъм в най перфиден вид...

нашите спят, и медии и политици , такава негативна кампания трябва да мобилизра силит ена целия народ и да се бори .....Имаме болни за власт Десни Леваци презиращи народа си .....и управляващи на които им се струва невина заигравка това което става

Тотнъм и Арсенал колко мача пред празни трибуни играха, когато в последния мач помежду им публиката замеряше тъмнокожите футбулисти с бананови обелки, че забравих? Т.к. правят луди пари от телевизионни права, хора от цял свят им видяха простотията. Опс, телевизионни права ли казах. Да не би тези симпатяги да са ни толкова ядосани, щото им се е наложило да се морят 90 минути в мач, за който никоя телевизия не дава пукнат паунд.

Англичаните има защо да ни мразят. Прочетете историята по-подробно. Другите народи не забравят миналото си.

Ами ние няма ли за какво да ги мразим? Още през 1878 г. те са били една от основните държави, действали за разпокъсването на България след Освобождението. После през Втората световна война Чърчил е казал : София да се изравни със земята, а на мястото й да се засадят картофи! Мисля, че това са две достатъчни причини да ги мразим. Нашите държавници защо не им напомнят тия исторически факти, а мълчат като виновни ученици???

Много вдигна летвата на Боко, сега и цял учебник по история ли трябва да прочете?

Че безумно, я..... Според ингилизите, сигурно трябваше да изхвърлят националния отбор от всички турнири поне за 50 години, да изхвърлят клубните ни отбори от евротурнирите за поне 10 години, както и да наложат глоба около 100 млн. евро. Винаги съм знаел, че са проЗ народ, но за пореден път се убеждавам в това. Отгоре на всичко са на принципа лай.о да е, английско да е, пак ще си го изям с кеф... Независимо от цвета му. Жалкари!!!

Следим ви под лупа. Щом искате война......

А ако някой англичанин обиди български играч, че е дебел, искам изхвърляне на английския отбор от УЕФА за 10 години и събаряне на Уембли, като на мястото му се засадят картофи.

Нещо да обесим някого?...

А, не - само искат София да бъде превърната в картофена нива.

Може би едни масирани бомбардировки на София ще задоволят англичаните !

то цяла България ще се зарадва

Аз не разбирам защо толкова искат изхвърляне за нас ? На кого пречим толкова ? Ние в момента сме един слаб отбор, влачещ се и жалък.Разбирам да мачкахме по терените, че да искат разкарване на конкуренцията.Наистина е непонятно.

Не става дума за футбол.

А за какво става дума ? Ако намекваш, че става дума за расизъм у нас то в Англия имат наистина проблем с това.Защо си прехвърлят техните грехове въру нас ? Ние ли ще сме тези, които ще решат веднъж завинаги този проблем?

мразят си ни отдавна, не иска отричане това !

Страх ги е, затова мразят. Осведоми се за битката при Дойран - най-голямото военно поражание за англичаните. Но те още от времето на оСманската империя са ни големи "приятели".