17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходи си в Африка, там няма да те обиждат.

Е, какво да направим, бе, мамин?! Да дойдем у вас и да те пазим от Инстагрм, това ли? Оправяй се сам. Ревльо! Ама обиждат ме в Инстаграаааам. Дееба и шматаката ти.

Ай, сиктир бе!!! Къв расизъм ви гони бе, брикети? Черни ли сте - черни сте! Не можеш да кажеш на черното бяло. Маймуни ли сте - не сте! Няма да обиждаме животинките. Какъв ви е проблема?

Как пък никоя друга раса не се оплаква толкова много от расизъм колкото черната?!..

Е тия се оляха. Ми манга..л си братче какво толкова? Те съдиите са много по- зле от тебе ама си траят. Като изнервиш феновете и изнасилвачи на фамилията ти по приказки ще станат.....заведи дело срещу всички хора бе нещастник. Дай само расизъм да ни е в устата....негър било лошо, черен е лошо, дайте и цвета да го прекръстим на кафяво черен за известно време докато някоя "правозащитна" организация ме реши че и това е обида. Абе и без това се силите да ни наложите полово неутрално възпитание (това вече е подигравка с интелигентността на хората и се видя колко плиткоумни известни хора си имаме) , и направо да забраним цветовете....ама нали уж дъгата беше присвоена от обратните? Ебати драмата се заформя.......

Естествения цвят на изпражненията е кафяв.Няма място за сръдня.

Това вече стана някаква мода. Всеки дизел писка, че го обидили на расова основа. Брей, ти да видиш! Прибирайте се в Африка, там няма да ви обиждат!

PEYTSCH

В Африка няма расизъм и липсват обиди.

Ей, тоя няма да спре да мрънка...

мама ви печки тънкообидни...Не се търпите вече,сякаш само вие сте на този свят...Никой от вас ли не се сеща,че в Африка няма да бъде обиждан така...но и няма да получава няколкостотин хиляди паунда седмично,и то предимно от тези,които го обиждат и дискриминират..