Коментари - Антъни Иванов: Не гледам сериозно на плуването, няма смисъл да го правиш за България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Павликенски хитрец баща му е в основата на всичко . А ако не знаете бащата на Антъни е престъпник , До 2003 година той се занимаваше с рекет и кражби на коли . Лежал е в Англия за грабеж ( не за кражба ) на кола . Така че от дете на престъпник какво да очаквате ?

Тия нямаха ли Олимпиади. Ако можеше, щеше да хване 200 бона на последната и още толкова на предстоящата. Не са кой знае какви пари, но ако беше първи, все някой щеше да рекламира нещо с него. Примерно е текст "Не само лайната плуват!", или нещо такова. Не може, и аз съм се надявал да хване нещо значимо, но толкова си може. И като всеки, който не може, казва мога, но не искам. В спорта само един може, този, който го е направил.

Нда, вече е плешив, а не постигна нищо.

Целта е да предизвика негативни реакции, които да оправдаят понататъшното му поведение. "Насила хубост не става"

Е, обикновен путьо-ренегат......

Смешник пълен. Дори може да се нарече американец, не българин

Ами като не му се плува да не плува. Той и Геле като не му се копа, не копа. Нямало спонсори. То мина времето на соца, когато държавата задължаваше големите предприятия да спонсорират спортистите (е тогава не се казваше така, назначаваха ги като инженери в завод, който не знаят къде се намира). А и добрите спонсори не искат само постижения. Вижте Гришо, получава повече от спонсори от доста по-добри от него тенесисти. Този мърльо какво очаква?

Така случайно не се става стипендиант там къде е тренирал и Фелпс някой все пак е го забелязал Антъни

Този човек не само е нагъл,но и простак. йайво знае за спорта?нищо. и меду другото хапчетата за възтановяване не са нищо друго освен анаболи и стереоиди. дали е тренирал по програна? дали е качвал норматив? пълен простак не некадърник,човек недостоен да носи герба до сърцето си.

Тоя мърльо да не пише глупости нямало пари сега а преди по времето на комунизма да не би да имаше ако си слаб никой няма да ти даде нищо на запад може да проверите всеки си плаща от собственият джоб до като не стигнеш елитния спорт И наистина ако си добър има пари едно време на Стефка и Христо даваха по четири хиляди долара само за участие в турнирите а сега парите са сто пъти повече Също ако има дупе да плува маратон като Петър Стойчев там на първият във всеки турнир е десет хилки

Абсолютно прав е човека за спорта. Ако трябва да разчиташ за нещо на държавата си жив умрял. В България има шансове за реализация и сравнително добър живот за хора с различни от спортните професии. В спорта няма нищо, включително и футбола, единственото изключение са компютърните спортове, в които просто държавата е прекалено тъпа за да се намеси и там талантът на играчите е от значение и парите са адекватни и ги правят интересни за децата. Казал го е грубо, но в днешни дни това е нужно за да може да се показват тези проблеми и в даден момент да се правят опити да се разрешат.

Ми да се състезава за Щатите за пари бе щом се има за новия Фелпс. Ама там няма никой да го вземе щото с постиженията си влиза само в колежанските и много по-добри от него бол..Та за най-лесно си е избрал да плюе по България. Не му се плувало, бил най-добрия...ами ок, чао.

А предпочиташ да се състезава "про боно" ли? Или сметките с "патриотизъм" се плащат? Истината е че много добри момчета и момичета се отказват от спорта а биха имали някакви успехи ако в този спорт се влагаше нещо. Бил съм и продължавам да бъда в много различни страни, не само в Европа но и на други континенти и мога да Ви кажа че тази гнусна селяния и корупция дори в Сърбия и Румъния я няма с които ни сравняват редовно. България с това ниво на инвестиции в спорта ще имат спортист от ранга на Джокович в друга алтернативна вселена. Разликата е в манталитета, ние имаме мъжкият вариант на Курникова - вечната нарежда, докато сърбите имат изграден шампион, феномен. За националните отбори по футбол дори не искам да повдигам темата и за нивото на треньорите и базите там, иначе тука всеки говори за патриотизъм. Един спортист с професионален договор не може да върже и 2000лв на месец в популярните спортове, което не стига и за 2 седмици нормален живот, обаче тука хората критикуват че човека е казал истината..... Естествено че ще плюе България, при положение че не му дава нищо за да се състезава за нея. С тази жалка политическа конюнктура даже меко се е изказал .....

За цикличните спортове като колоездене , плуване, лека атлетика, особенно дълги разстояния, за "талант"е много трудно да се говори. Там си е чиста химия. Иначе, за спорта в БГ , съм съгласен. Няма как, обаче, цялата държава да е в разруха , а спорта да е добре.

всеки различно ще го приеме. Но за мен има голяма истина в доста от изреченото по отношение на спорта ни. За себе си той решава как и колко да тренира.

Както е казал някой по-долу, може да не е много интелигентно момче, да не се е изказал по най-елегантния начин, но не значи, че не е прав. Да живеем в някакъв балон и да вярваме, че всичко е цветя и рози в милата ни родина, е направо смешно. Повярвайте ми, и аз бях такъв. Не исках да емигрирам, вярвах, че промяната започва от нас и т.н. Не, че не го вярвам и сега. Но когато имаш ежедневни проблеми, ядва се в България. Как да е, никъде не е перфектно. Но като опреш до здравна система, образователна система. Боже... Трябваше по трудния начин след загуба на близки, болест на дете да науча всичко това. И затова никого не мога да обвинявам. Щом се е опарил от държавата, да я сменя. Патриотизмът е надценен, когато става въпрос за живота на теб и на близките. Ако има по-добро бъдеще някъде - ходи и го грабвай. Нали затова има глобален свят и отворени граници.

Горе-долу нито една лъжа не е казана... Това дали Антъни е приятен на някой или не не значи, че казаното не е истина. Бях професионален спортист и само две хубави неща останаха от спорта - приятели и това, че малктото талант, който имах ми даде възможност да завърша университет в чужбина (почти без пари) и това образование ми даде старт в живота, но друго нищо хубаво нямаше. Студени зала, липса на топла вода, екипировка, възстановяване и най-вече на специалисти, които имат идея какво правят и искат да го правят. Условията в един малък университет като този в който учих (трета дивизия баскетбол) бяха с пъти по-добри от отборът в А група за когото играех в България, а уж имахме добър спонсор, но отиваха за вилите на шефовете, колите им, децата им и т.нат....

ти и мозък нямаш.За каква реализация говориш.Сигурно да миеш чинии в Америка.

МОМЧЕТО Е АБСОЛЮТНО ПРАВО. Има финанси в 5-6 спорта (гол, тенис, футбол, формула 1 ,ръгби , до някъде във волейбола и баскетбола). За останалите особенно в малка държава като България за децата има няма по 200-300лв на месец. ПИТАЙТЕ ОЛИМПИЙСКИТЕ ШАМПИОНКИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА

Момчето го мързи да гледа. Иска само да се друса и пие

сам

Антъни, да, сигурно е кофти да си спортист в България, ама защо напук не й покажеш на педерацията, че си топ плувец въпреки нея, после доста вратички ще ти се отворят, повярвай !

Аз пък нямам и нужда човек с такъв манталитет да се състезава за България. Ако иска. Никой не го кара на сила. Не ми е приятно постоянно да чета колко ужасна страна е България. Знаел е с какво се захваща още в началото.

Това, че не ти е приятно да четеш колко ужасна държава е България, с нищо не я прави по - добра същата тази държава. И апропо, държавата е ужасна, защото ние сме ужасни в мнозинството си като народ, елементарно Уотсън.

Че тебе те мързи..

Има два пътя - работиш здраво, ставаш добър и това ти носи успехи и пари. Или искаш някой първо да ти даде парите, че после да почнеш да работиш (плуваш) здраво. Всеки решава кой от двата да избере.

Плуването не е само да купиш бански и джапанки и да скочи в басейна. П.п. Преди години имах приятели национални състезатели. Когато покриха норматив и бяха в топ форма и в силата си, от федерацията има казаха : Вие няма да пътувате повече никъде, бяхте на световно,олимпиада итн, ще ходят други !!! Това да не ти е екскурзия бе , бай Хой ?! Ще ходи този който има най добро време, който тренира много и е във форма. Но във 90 % от федерации те още живеят в Живково време. Гледам някой ни сравнява със Сърбия ! Как ще сравняваш кон с магаре ? Сърбите ще ни бият на какъвто спорт си изберем. Иначе , нито са по голяма държава, нито по богата, нито смучат Евро средства. Така че , не е проблема това че някой е казал истината, пък бил той и лигльо.

Антъни, алфредо и алфонсо. Екзейвиър, джон и педро

Какви са тея "хапчета за възстановяване" ? :)

Толкова ли не намериха други спонсори, а седнаха в скута на АзБ?

Тоз пак са е напукал на Бело.

Само две години управление на Промянкаджийско-деберастките комуняри върна страната десетилетие назад в развитието и.

Минко е в основата на разлагнето на плуването в България. И Дебелия Гого

КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОВА РАЗВИТИЕ ......ДЕГЕНЕРАТ МАЛОУМЕН ?

На плувците е малка ако не си от най успелите

Съмнявам се да няма пари в спорта и да не може да си докара добри доходи от рекламни договори. Не съм чул Майкъл Фелпс да се е оплакал, че печели малко пари. Може федерациите да не дават кой знае какво, но има спонсори, има компании, които се рекламират чрез спортистите. Струва ми се, че Антъни просто не може да влезе сред наистина добре печелещите плувци и си търси оправдание, това вече си е чисто българска черта:)

За съжаление , не може да се каже че не е прав . Може да е наистина тъп (не го познавам, не знам дали е така или не), но в случая е прав, дори изказвнето да не е много уместно и приятно.

Прав е дори много . За съжаление това не се отнася само за спорта но трябва да се яде .

Простичко...ПЛУВАНЕТО Е СТРАСТ, а при Антъни тя липсва.

За спорта освен талант се иска преди всичко труд и желязна дисциплина, каквито на Антонио изглежда липсват. Жалко.

Ходи скъсан,как да има желание

Антъни Иванов: Не гледам сериозно на плуването, няма смисъл да го правиш за България За жалост след 12 г управление на гейберастките крадци и комундели много неща, не само плуването изгубиха смисъл в България... Боко проклет да си! И ти и семето ти!

Искаш да кажеш от 1989 г. до сега.

Че то кое е различно във всичко останало в Бг? Да спрем да живеем ли, според тая диария?

Да погледне румънеца Поповичи. На 17 години, световен рекорд и мулти-милионни договори. После да погледне себе си и тогава да си отваря устата.

Ми прав е човека, спорта в България е като всичко останало - загубена кауза. Никакъв смисъл няма да се опитваш да станеш спортист от световна класа, разчитайки на Българските спортни федерации и Българската "държава". И двете последните са просто дойни крави за уредили се тарикати, които изобщо не се интересуват от резултати, а само от собственото си облажване. Единствените успели българи спортисти са такива, които родителите им са имали средствата да ги спонсорират да тренират на запад, примери - Григор, Алберт... Съвсем не са ни случайни резултатите на олимпиади в последните 20 години... Или по-скоро липсата на резултати. Тук таме някой ще избухне в нишов спорт, и дотам.

Божинката на плуването. С тая разлика че явно връзва цяло изречение.

И все пак, не е като да е излъгал, поне в частта за спорта в България... Иначе как е решил да си пропилява таланта не е точно наша работа...

Тъп, остър... Ама казва самата истина!

Тоя винаги е бил адски тъпо парче. Извън плуването може да се реализира само като общ работник в чистотата.

Добре че те имаме ТЕБ..т.е. писалия го това тъй умно мнение. Ето ти например си типичният пример защо талант като Антъни не ще,не иска бе, да се бори от името на България. Защото той прави и невъзможни неща, всички виждат неговия труд, но има дебиили, нарочно го изписвам така,за да не го изтрият, но то за теб не е обида или грешка, а просто факт. Точно това казва и човека...За да имаш желание, трябва да има защо,.... и за кого. За такива, и то болшинство, като теб? Някакви пълзящи ? Ма то даже е обидно да хабиш така.

Да се повторя още веднъж, че кухата ти тиква да схване написаното? Аз пиша, че е тъп и извън плуването няма начин да се реализира. Освен това плуването не е комерсиален спорт, за да очаква да му плащат милиони. Реализацията му в щатите ще е треньор в някой селски отбор и нищо повече.

куха е само твойта тиква...прочети коментарите на всички останали...Прави ли ти впечатление,че никой не прави такива дебилни изказвания? Ма откъде се извъди такъв познавач, че чак предвиждаш бъдещето? Хайде заедно да мислим,че сам ще ти е трудно...амиии...от никъде. Ти просто си дежурния болен психар, с огромно пристрастие да оплюваш хората..