Коментари - Антъни Иванов не се спира, пак атакува "чичкото с наднормено тегло" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е синоним на под виц? :))))))

Антъни много ми опротивя и не ми пука дали ще се състезава. Като не е дал допинг проба два пъти подред проблемът си е негов, т.е. сам се е издънил. Сега с тези плоски обиди се показва че е с ниска интелигентност. Да ходи да се състезава за САЩ като там живее. Но там няма да го вземат дори за носач на багажа в отбора им с елитни плувци.

Откакто Антъни взе да се държи така и много ми опротивя. По принцип България е бедна държава с много проблеми и в спорта е същото. Колко много български спортисти работят с федерациите си в условията на несправедливости и не реват, ами дават всичко от себе си за България... А, да оплюва младият Мицин вече е проява на завист и злоба. Чий човек е не е най-важното ако печели медали. Когато спре да ги печели - да си ходи. Но докато печели - да стои, независимо кой го е довел, подкрепил и т.н. И да наричаш, че един 50+ годишен човек е с наднормено тегло е толкова грозно, колкото аз да кажа на Антонио, че е пъпчив

Този се оказа и ПРОСТАК!

Докато някои поставят рекорди и печалят медали, този ще седи наказан, докато му свърши кариерата. Тотално забравен ще остане.

Бори се момъка за месечна заплата от над 2000 лв и други екстра. Много непочтено постъпва като прави намеци за допинг на колеги. Допингираният преди месеци се опита да привлече към своята "битка" другите плувци, но не успя. Като чета, че адвокат му е Градев съвсем ми падна в очите. Сам се определя като най-добро български плувец, а успехите му не впечатляват. Не се спира.

Вместо да рИве, да си ходи по Щатите и там да се перчи, ако някой го изтърпи. нали не искаше да плува за БГ, защо още се занимава. пиша това с "НАД СМЕШКА":)

Притрябвал им е. Виж Мицин биха взели веднага. Може да опита в Саудитска Арабия.

голяма уста и му пречи да плува.....

Корупцията в спорта е повсеместна.... Щом говори значи има защо