Коментари - Антъни Иванов реагира на тежката санкция: Федерацията е държава в държавата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато не си запознат е по-добре да не пишеш небивалици! Техните са доста добре финансово,че едва ли са разчитали на заплатата от 2000лв за всичките тези години

Като се сетя в последните години какво се случва в българския спорт, ми става тъжно. Вижте футбола, волейбола, щангите, стрелбата, зимните спортове итн итн , не знам да има федерация без феодали с комунистическо мислене и подход. Свикнали са да им дават безотчетни средства и ако един се обади , гледат да го обезглават на момента за да не се наруши спокойствието им и келепира.

Ама викаш да си свикнал в САЩ да зобиш и да те накажат е голямо престъпление а?

Повръща ми се от тоя допингиран чеп с претенции.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами------- https://urlis.net/biocom

Простата истина е, че всяка една спортна федерация в България трябва да бъде отрязана от държавно финансиране.

тук министъра на спорта да се задейства и да провери защо не са платили билета ... да им спрат финансирането и да дадат лиценз на федерация, която не издава присъди а помага на спортистите. не им целувал задниците и решил да си търси правата пък те решили е така да го лишат от правото да упражнява професията си .... гадове!

Този има наказание от 2 години за допинг. Допълнителната година е за плюете. Нека плюе федерацията, но не и съотборниците. Просто му спряха заплатата и другите екстри след наказанието от антидопинговата агенция и затова побесня. Заплата му по негови думи е над 2000 лв.

Гледай си "челядта" и не пречи на Минко да си я гледа!

Антъни, успех в битката и по-нататък, не се отказвай!

Може да плува за друга дъържава .

Първо само да се наупи да плува.

За жалост проблема не е само в плуването, а във всеки спорт

Евала, и аз им хвърлям една торба с кайма, че гладни ми изглеждат. Да вземат да му върнат парите верно за самолета, че е смешно национал да се прибира на самоход от чужбина.

Че е прав. Тия в плуването са схемаджии и ,който не им играе по свирката го нокаутират. Още от едно време ги знам като пращаха наши състезатели да губят умишлено докато те залагана на например руски плувец… Гнила е цялата система и не знам докъде ще я докараме.

Цирк, в една демокрация, човек трябва да може да каже, каквото иска. Има съд и съдебна система да рещавата оклеветявания и такива публични наказания. Това са поредните тъпанарски просташки изпълнения скапващи българския спорт от 30 години насам.