Коментари - Арсенал за първи път превзе новия стадион на Тотнъм и се откъсна още повече на върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Арсенал!

Топът гръмнА два пъти! Два салюта има и за Уеб, Тен Хаг и отбора им следващата седмица! Мачкай артилерийо

Симпатяги са Арсенал, играят добър футбол с млади играчи. Артета е направил страхотен отбор и са заслужен шамшион този сезон. Следващата седмица мача с Ман Юнайтед на Тен Хаг ще е страхотен

Фенчетата на Фарсенал изпълзяха от дупките си. До преди 4-5 месеца не издавааха ни гък, сега не можеш да се отървеш от техните коментарчета.

Къде си, бе, бийтълсче? Цял живот съм подкрепялА Арсенал (на 37 съм), не ми обяснявай кой къде се бил крил. Видяхме ви вас колко години ви отне да спечелите титлата пак. “Хев ю евър сийн Джерард уин дъ Лийг?” Преди да се опитваш да се правиш на интересен пак-100% съм ходила на повече мачове от Премиършип от теб, включително и три пъти на вашия стадион. И 101% разбирам повече от теб ит английски футбол.

На 38 съм и подкрепям от 97ма артилерията. Изпълзяли сме били...ами щом е така къде бяха Пуул от 97ма до преди няколко години? Големи отбори сме, няма какво да се караме, уважаваме се, само Уеб и Юнайтед не са за уважение

Следващият мач (домакинство на юнайтед, за тия дето не следят) ще е много показателен. Ако не го загубят, ще е достатъчно добре. Ако го спечелят ще е страхотно!

Те къде бяха вчера с Брайтън най-добре да кажат.... Купиха с големи надежди тоя Дарвин (Чарлз Дарвин, естествено :) ама не го бива. Изглежда Мане им е бил много по-ключова фигура отколкото личеше като ги гледа човек, друга сериозна липса откак той си замина няма.

Тотнъм не искат дда разберат,че ще са по-добър отбор без лекето Кийн.Целия отбор се върти около него,пък той...нищо.Ама нали е гордостта на нацията,не искат да го продадат.Да си го държат.GO AHEAD GUNNERS.