17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те въпросните трима тенисисти са толкова напред и са си спечелили уважението по цял свят че им дреме за жалките заплахи.

Баси наглия, ясно е че на САЩ не им дреме за подкрепа на хора или алабала, въпроса е че ще им се провали бизнес годината и ще изтърват милиони $$$.

Браво на тримата! Пълен бойкот на изродите. Да си решат има ли мерки или няма - и тогава да си показват очите. Защото сега за тях НЯМА - а за всички други има! Прост пример: допреди десет дена цялата либерастко-фашистка сган виеше до възбог срещу всеки, който е дръзнал да излезе на улицата за хляба си и крещеше: УБИЙЦИИ, СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ!! Буквално два дни след това, след като нигър-наркопласьор умира след арест (нещо, което иначе се случва по сто пъти на ден) същата либерастко-фашистка сган вече реве: КОЙТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ПРОТЕСТИРА Е РАСИСТ И ЧУДОВИЩЕ!! Докато милионите озверели тълпи негри и джендъри вилнеят по улиците... Е, вие за идиоти ли ни вземате? Всички нормални хора го виждаме това - негодуваме публично - и с всеки ден ставаме все по-бесни и непримирими. След като вече правите нова все по-гадна мръстоия всеки месец! И вече е отминал момента, в който това можеше да ви се размине. Справедливост за всички престъпления ще има - и то страшна.

Повече от ясно е че целите са комерсиални и политически. Най много чрез някое мероприятие да им съсипят имиджовите права. Кариерите и на тримата са към края още 5 год макс.

Браво!!!Истински мъже на честта,с достойнство показаха ,че са над политиката,парите и американопоклоничеството.

Тук има коментари на хора за които важи определението "Най мразим да мислим"! Няма нищо по-важно от здравето и живота на човека.Какво значат един,два или три турнира с/у залога на организаторите,а той е живота на състезателите.

Всъщност, до този момент няма нито един подобен коментар тука.

За американците парите са най-важното нещо, заради което нито здравето, нито сигурността, нито дори животът (на другите) имат значение. Те гледат да си приберат печалбите. "Животът на белите също има значение!", а не само вашите финансови интереси, прикрити зад демократични лозунги.

Ще го направим достатъчно безопасно, но Америка и светът имат нужда от това да играем. Америка може и да има нужда, но света няма такава. Щом можем да отложим Олимпиада защо да не може и някакъв скапан турнир? Не, няма нужда от такъв турнир точно там точно сега! ЕПМ всички алчни организатори!

Краварите и в спорта започват да използват ултиматуми!! Тези съвсем не знаят вече къде се намират.

Реват, щото ще губят много пари от реклами Да не мислите че им дреме за спорта?

Нито за спорта, нито за състезателите, нито за техните родзнини!

Малко е расистко от страна на тройката да изказва мнение и да не се съгласява безропотно с капацитетите отвъд Океана.

Янките да го духат. Те и без това размириците ще продължат дълго. А и защо да играят без публика, отложете , го както отложиха други големи спортни събития.