Аутуори: Унгарците можеше да играят повече футбол

Наставникът на "Лудогорец" остана доволен от добрата игра в защита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски - шампион!

Какво хленчите? Свикнахте в нашето първенство да ви подаряват победи с драстични съдийски подаръци, както преди няколко дни срещу Етър!!! Но в Европа няма как Гела да командва парада... А и е време да се разчисти обора в Делиормана - само чужди наемници, без българи, няма развитие на родния футбол. И още един факт - за пореден път полупразното стадионче в Разград доказва, че там не е мястото на този спорт!!! И сега очаквам Дир да изтрие мнението ми, защото така нарежда Гела...

В Левски и ЦСКА страшно много развиват българския футбол.Взимат треньори и ифрачи от чужбина в името на българския футбол.Колко трябва да са ви цинични душите на такива като теб ?

лудогорец не победи защото съдията не беше българин! Голяма аванта имаше с Етър, но тук номера на редник киро не мина! А окръжна зове лудогорец! Там му е мястото!

маджарите играха сичко друго но не и футбол при лудогорци имаше доста брак в пасовете тоя да им набие канчето

Мда... надницата му сигурно е 10к на ден. Нищо чудно, че гледа да остане на поста си ден за ден ;)

Триенето е като за световно ! Доволен от реми ?!!! Някакви цветнокожи представляват Български отбор... Нещо като френския '" национален " отбор ... Ама там имаше поне двама .. хора ;)))

Дано успеят, но повече ми заприличва на познатата история с европейски провал с чужд треньор и търсене на спасителен български вариант. Защо не оставиха екипа на Херо и потърсиха повторен провал в евротурнирите с чужд треньор си е тяхно ''мъдро'' решение - най-вероятно ще сменят и някой от управата.