17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С кои точно татуирани футбалери ще се противопоставиш, мьекащ?

Проблемът ( за нас) довечера не е , че англичаните са нещо особено, проблемът е, че ние сме НИЩО! Да си го мериш с Косово и Черна гора, при това, и да си след тях в класирането, си е по-вече от унижение! До скоро чехите бяха от нашата черга, но "обърнаха" англичаните.

Прав си Потър Той предава мача преди да е започнал! Какво е това мрънкане и малодушие. Срамно и унизително е! С извънземни ли ще играят? Излизат и се хвърлят здраво! Дори и да паднат нека да не е малодушно и без борба. Ще заслужат уважение

Балъков я се стегни. Избери правилно играчите и ги спукай от бой. Какво толкова ги превъзнасяте тия англичани. Като са толкова велики колко пъти станаха световни и колко пъти европейски шампиони ? Я виж как чехите ги отупаха без да им се церемонят. Ами исландците ! Пусни остър нападател имаш Десподов отдясно. Отляво да пробиват Недялков и Вандерсон. Дай пълна свобода на Марселиньо. Останалите постоянно да пресират.Егати англичаните. Ами ти едва ли имапш смелост за такава тактика ... отсега си замрънкал че ще падаме.

Ъ, то проблема е не, че англетата са кой знае какво, а че ние сме абсолютен аутсайдер. Последни в група!!! При т'ва с Косово и Черна гора. Срам, срам и позор. Ама като нашите тимове са перачници на пари, а единствения ни отбор правещ нещо смислено е колония на африканци и бразилци, какво друго да очакваме?!

постегнете ... халката де ?

А дано, Краси, ама надали!

имам за теб една новина: ЗАЛОЖИЛ СЪМ 200 ЛЕВА НА ПОБЕДА НА АНГЛИЯ. Най-лесно спичелените пари на светъ.

Само глупости недей да говориш

Никога

Тоя не е в ред,ама като има балами да му плащат заплатата,бездарен от всякъде..!!

Надявай се... То е безплатно!

ще спрем динамиката..... ухаха..браво това е тренер

"Надявам да взимам голямата заплата до март месец, когато ще са плейофите през Лигата на нациите" сподели той. Възможност за класиране през Лигата на нациите, Хубчев го постигна със същия материал футболисти.

Аз пък ще си легна рано.

Chefo77

ХАХАХА Предният път "имахме реални шансове ако не за победа, то поне за равен" с Англия, те ни напълниха кошницата и ни пратиха да си ходим. Самозалъгването никога не е било от полза. Просто футболистите ни толкова могат - лоши, добри ... толкова си могат. Само не зная защо продължават да финансират такова обречено начинание и да наливат милиони в националния по футбол, като не се сещам кога за последен път ни донесоха положителни емоции. За зрителите мачът с Черна гора беше тормоз...