17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то само черни мамуни играят в тоя отбор... това не е английски отбор а колониален ... :))

Искате да сте успешни в прогнозите на спортните събития, без да отделяте много време? Ние сме това което търсите - едни от най-добрите анализатори на спортни събития с дългогодишен опит в инвестирането на спортни пазари. Всички наши прогнози се записват в статистика на сайта ни, така че всеки може да се убеди в доходността им. Регистрирайте се безплатно на https://TIPSTERIUM.COM или ни намерете във фейсбук.

Истината вече е опасно да се казва публично

0

Естествено, че някоя родна крайнодясна маймуна..

Това не е расизъм. Това е българска простащина и наглост. Всички нормални българи по света страдат от такива простаци, които излагат България. Заради такива простаци свестните българи се срамуват да кажат, че са българи. Винаги съм се чудил какви са причините за такава простащина, избиване на комплекси за малоценност, някой им плаща да петнят България или им идва отвътре. Най-вероятно просташката среда, в която са израснали и възпитани ги прави такива. Отврат.

Абе какво да ти кажа. Братовчед ми на екскурзия в Дубай си седи в лобито на хотела и чака жена си да се натутка и изведнъж чува шоуто на Слави. Гледа той, някакъв маймун пуснал на един таблет и усилил докрая. И хората се обръщат, де са виждали такава дивотия те. Отива един от персонала и го моли на ингилиз да намали звука. Оня не разбира, та братчеда се обажда и вика „Молят ви да намалите звука“. И оня „Е хубаво де... Какво пък толкова им преча.“. И най-лошото е, че много станаха такива Ганьовци.

А сега събери един МОНГОЛЕЦ...един ...ВИЗАНТИЕЦ....един ТУРЧИН.....прибави един СЛОВЕНЕЦ .......ПРИБАВИ МАЛКО СОЛ ...а сега ми кажи как е ТУРЛУ ГЬОВЕЧА ...

тракиец, гот, славянин , циганин, ...

кажеш ли fuck off ще ти пляскат от кеф,ама кажеш ли истината за маймуните те гледат както враг

Че каква истина бе?? Расизмът няма място никъде, какво общо има тва, че черни играчи играят за Англия? Голема работа. Бахти хората.

Що е то?... Черничко, кривокрако, с ръце дланите на които стигат далеч до под коленете, и които разперва сгънати в лактите настрани и нагоре при бягане... Не е това което си мислите расисти гадни, а е Рахийм Стърлинг...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

К'во му е казъл?! На какъв език?! Тия стюарди от д'е знаят български?! Явно милиционерите от острова обаче не са запознати и са пуснали човека.

Колко му е да викнеш едно nigger? Тва и баба Пена го може, ама простащината край няма явно.

са маймуни и нашия е прав да им говори на маймунски

нашто външно министерство не защити нашия БЪЛГАРСКИ гражданин,а може да нашето външно да казва че съветите са ни виновни че ние сме предатели

Не че нещо ама тоя Стрълинг през два-три мача се оплаква от расизъм. Нещо ме съмнява. Нещо търси под вола теле ми се струва. Други цветнокожи играчи като Канте, Maне, Марсиал, Стъридж и т.н. не съм ги чул да се оплакват, а съм сигурен че и към тях не липсват обиди. Обидите са неизбежни по футболните мачове. Всеки псува всеки. Без значение цвета на кожата, народността и т.н.

Най-много трябва да се оплакват съдиите. като запее цялата публика: "Съдията, съдията, съдията педе....."

Все ми е чудно как точно се вписва всичкото това в демокцията, свободното изразяване на мнение , либерализма и т.н педерастии. Значи всеки може да си изразава мнението, но САМО ако то не противоречи на мнението на силните на деня -е това е то демокрация и т.н.... както казах....педе....

Можеш да си изразяваш мнението, но не и да обиждаш другите. Тоест аз мога да кажа на приятел, че те смятам за обратен защото просто си изразявам мнението, но нямам право да ти кажа директно на теб „ей, обратен“, защото така ще те обидя. Чат ли си, брат?

и как така ще ме обидиш, като ми кажеш, че съм обратен, ако съм обратен? а и да ти кажат, че си обратен в днешно време, си е комплимент и издигане в длъжност...

Примерно бе. Пък ти като искаш бъди си обратен, никой не те спира.

Най-добре още отсега да обявят, че мачът тук ще се играе на празни трибуни. Ще си спестим наказанието

Аа не, тогава БФС няма да трябва да плаща глоба! Как ще ги лишим от тази чест?

Е просто не можеш да кажеш на черното бяло, това е положението:)