Коментари - България и Унгария единствени от ЕС не подкрепят изхвърляне на Русия от Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Мъдро решение! Спортистите са се подготвяли с години за Олимпиадата и не е редно да не участват!

Спокойно умните и красивите (за кратко мърши). Докарайте канадското недоразумение и веднага ще гушне някой долар за да гласува "по съвест".

Това е срамно за България да защитава агресора

В Европа няма вече ценности,нито демокрация !

Това е чист фашизъм. Нали по време на Олимпийските игри враговете са спирали войните и са сядали по трибуните. Всичко останало е простащина.

КОМУНДЕЛСКА,РАШИСТКА ВЛАСТ УСИЛЕНО НИ ТИКА В ЕВРАЗИЯ....

Там ни е мястото, както и да го погледнеш.

Най после достойна родна позиция

За България

Браво на България и Унгария

Олимпиадата е за хора, не за подчовеци с ватенки!

Само укропитек може да се пише антифашист , на който в главата му са "подчовеци" ....

Само фашистите и расистите досега са ограничавали участници в олимпиадите без законова причина.

Всъщност, фашистите не са го правили.

Глупости....... Просто сме позакъсняли.... Гледай още днес кво ще стане.. От ЕС като пръднат ние се намираме...

ㅤ

В списъка няма уСрайна?!? Това не може да бъде!

Никога, ама абсолютно никога не трябва да се обвързва спорта с политиката.

Е разрешено.

Спортът ще спаси света! Който спортува зло не мисли!!!

Ей, тия са големи идиоти какво общо имат спортистите с войната. Пълни идиоти и олегофрени.

СРАМ!

Ами да изхвърлят и други държави със силни спортисти и всички медали да се получат от спортистите на предварително определени държави. Упс, сори- всички медали още утре а да се изпращат на украйна и да не си губим времето.

Спорта не бива да се намесва с политиката. Политиката е мръсна работа, а спорта дава възможност за честно съревнование.

Спорта е реклама за диктаторските държави! Да се изключат Русия и Беларус от мирното олимпийско движение. Долу Путин!

ㅤ

Досега никой не е изключил америка или Франция, нали?..

Най бедната, най русофилската тъпа нация е българската. Затова никой не ни уважава ..... Русия и Беларус трябва да не бъдат допуснати до спорта изобщо. Да ходят да правят вятър на Путлер.

Каква изненада! Двете кремълски подлоги в действие!

На много глупости се на гледахме, дано не видим и тази! Това е тъпотия!

Още от древните олимпийски игри - не се приемат участници от воюващи страни.

Не манипулирайте, просто войните са спирали, минавали са игрите и пуцането пак е почвало.

Не е вярно!

Значи усрайна също не трябва да бъде допускана.

Отдавна спортът на национално ниво е политика, развяват флаг, пеят химна, скандират името на държавата, така че в текущият момент всякаква пропаганда про нацистките Русия или Белорус трябва да се забрани

Пак ли си се надрусал беГендар !

Браво на България и Унгария - от доста време не се бях чуствал горд от подобно адекватно решение на Български политици, не знам как събраха куража да го направят - но браво ! Винаги за България, никога срещу Русия !

Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД, резидент с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските агентурни\"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....В българската политика през последните години, без Бойко, доста други значими фигури са руски резиденти или агенти,.... нека не се заблуждаваме за размера на тази шпионска мрежа, изграждана тук в продължение на 2 (два) ВЕКА, НАРОДЕ????

Ти не си империалист, ти си си чист педераст.

Ma иначе много защитаваш съветската "Топлофикация София" ЕАД, а? Що я пазите и не я разтурвате бе, педераст? Щото грабите през нея над един милиард лева от народа, нали? А щом грабежът тече към правилните комунистически партии, значи е добър и демократичен, нали!? Да. Ще слагате ли пак счетоводителката за министър на енергетиката, да прави правилното дялово разпределение на грабежите?

Слаба коалиция. Големите държави по света не ги виждаме в тоя списък. Странно.

Много важно , че деменцата Бай Дън не идва в България. Тъкмо няма да му сменяме памперсаи и да го бършем отзад.

И спорта се политизира.Предлагам без състезания и съревнования всички медали да се подарят на украинците.олимпиадата започва и свършва за 1ден с откриване и закриване спестява много време

двете курви на путин минетчиики

Абе мърши от дир.бг, защо ми изтрихте коментара, а на тоя кавал Р.Радев(нерегистриран) не го триете? Само моя коментар ли е обиден? Марионетки нещастни!

Браво! Политиката и спорта не вървят заедно, а и 60% от населението на света не подкрепя САЩ, НАТО И ЕС, така че да казваме, че всички не мислят!!! Има и мислещи хора в този свят!!!

Спортният свят не бива да бърка спорта с политика. Спортистите на дадена държава по никой начин не носят вина за действията на режима, който управлява тази страна. Проява на най-висш фашизъм е да бъдат отстранявани спортисти по този начин. Още повече, че си има решение, ползвано нееднократно - участват като състезатели от олимпийския комитет. Друг въпрос е светът дали ще успее Русия напълно, предполагам, че отново ще се окаже непосилна хапка. Още повече, че и други мощни държави се нареждат на руската страна. За нас важното е да знаем за атовете и магаретата.

Ами прав сте, ама според Козяк вие сте трол и Путинист.

Добре че нищо не зависи от тези две Плюнки

Да, ама в случая зависи, а вие си умрете от яд.

А бе вас платените тролове с конкурс ли ви избират...? Ако да, ето нагледно с какво простолюдие работи ссср.. Колхозници с IQ 10. Я слизай от западната кола, телевизия, телефон, банкова система и заминавай в Русия да видим колко бързо ще ти намери НКВД IP адреса и не те накара да издадеш родителите си даже, за анти съветска пропаганда. Ей това ти е дар, да може такива като теб да пишат свободно глупости. Радвай се... Гати забилия си мойка

Я спирай тока и горивата и ходи да лапаш на негрите.

България е троянски кон.. с такива действия после да не чудим къде ни го завират и едните и другите. Комплексите от миналото и намигвания към СССР..

Браво на нас и на Унгария ако това е истина!

Браво на България и Унгария

БРАВО

А после пак питайте защо не ни искат в Шенген и Еврозоната. Да си руско съветско мекере за някои може и да е повод за гордост. Като например клепоухия фатмак Лайньо Радев, дето смята че Крим е руски. И не е на страната на Украйна. Затова Президента на САЩ ще ходи в Киев и Варшава, а не в София.

Той (Байдън), където отиде и извива ръце и изисква/ нарежда. Така че айде нема нужда да идва, а?

Не намирам разлика между Руско мекере и Американско такова, като вас. Все се продавате. А ние сме Българи и сме за спазване на олимпийските принципи, а именно да не се намесва политиката.

Кой, пък го иска в София. Ти добре ли си? А и кой ще го охранява?

Ако продължаваш да се навеждаш може да се прегърнеш със Зеленски.

И защо трябва да си на нечия страна? Не може ли да гледаш нещата от страната на спорта, каквото има претенции да представлява олимпиадата? Какво са виновни стотиците руски и беларуски спортисти за това, че Путин е решил да нападне Украйна? И изобщо кой е този идиот, който си мисли, че щом забранят на посочените да се състезават, ще накарат Путин да спре?

Ами ето, правиш им чекии без ръце на европейците и пак не те искат. Начи тр си малко по умен и да изтъргуваш едно за друго.

Евровизия 2 :)

странно… мен не са ме питали..

Добра позиция на България - подкрепяме на пук на американското посолство. Лапайте на мравояда чурката измамници американски.

Да живее Русия, най-нормалната страна в света.

Пак ли ще се срамуваме от управляващите? Пак селяци и русофилистици ...отврат!!!

Марш гнидо мравоядна.

Един път и България да вземе добрата страна. Горд съм с този избор.

Пак ли сме с азиатската сган??? Кога българинът ще разбере, че от рушняците и от изток не може да очаква нищо добро!?

АЗ от мравояда позиция не искам.

Само за протокола ми изброй какво добро сме получили някога от Запада???

Банани и 20 годишни таратайки. И покупки на кредит. И... Това е то май доброто.

Ами например твоя компютър

А бе вас платените тролове с конкурс ли ви избират...? Ако да, ето нагледно с какво простолюдие работи ссср.. Колхозници с IQ 10. Я слизай от западната кола, телевизия, телефон, банкова система и заминавай в Русия да видим колко бързо ще ти намери НКВД, IP адреса и не те накара да издаде родителите си даже, а анти съветска пропаганда. Ей това ти е дар, да може такива като теб да пишат свободно глупости. Радвай се... Гати забилия си мойка

Типичния ватник - пита какво ще получи, а не какво ще даде

Beз руските атлети Олимпиадите са европейски първенства...

Вярно е, без руският допинг и без руските спиртисти, не е работа.

Абе, това да не е списък на атлантическите педали??

Българи! ЮНАЦИ !

Ще бъде най яката олимпиада със следните участници:Русия, Беларус, Северна Корея, Иран, Китай ,Унгария и България.Ще се Борим за шесто място по брой медали ,стига орбанчетата да не ни изместят.

България и Унгария бяха гордостта на спорта от Източния блок. Унгария мисля има най- много медали на човек от населението в цял свят.

И?

Този въпрос силно компрометира интелекта ти!

Са в изолация заради Путин .Той не мисли за тях,а ЕС трябва да им угажда?Защо? Пред провал е и Уимбълдън.

Спортистите са повече руснаци и обичат родината си. Не се притеснявай за тях.

А живеят на запад.Само за пример Медведев в Монако.