17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вън некадърника от футбола. закриване на бсфс и спортното крадливо министерство!

Малеее, тоя късокрачко Делев ще гледа мача от близо.

Смях в залата...! Абе тоя путьо всички знаят, че нищо нестава от него !!!! Пет смени и сменил схемата значи ни чака петичка!!!! Истината е.... нямаме грам футболисти и футбол затова неразбирам какво се самозалъгват???? Имаме някакво свестно поколение при младежите там до 20 ли до 21 ли години взимаш целия отбор с 2-3 стари пушки , които са бойци и могат да мислят за да помагат а да не пречат на младите и им дайте шанс!!! Хем да се обиграват от сега хем няма да имаме свръх очаквания и току виж станало нещо хубаво!!! Ама не некадърните управници продължават по стария начин да мъчат некадърници от различни лобита за жалки комисиони!!! Благодаря гледайте си вие мача аз ще пропусна поредната излагация пред света!!!!

Махни този смешен вратар , той след контузията си не прилича и на 20 процента от себе си не адекватен много пъти просто стой и проследява топката само ти ли не го виждаш това, разбирам че лудогорец искат да го продадат все пак се видя че новия им вратар с една тренировка и го сложиха на негово място веднага буквално от самолета титуляр това казва всичко

Българи - тъпаци, лакирани, гелосани и епилирани калтаци, от футбол не отбират, да мислят и да тичат не разбират.

В мача с Швейцария вратаря не пазеше вратата, а се пазеше от допир с топката като дявол от тамян. Може да бъде портиер на бардак, но не и вратар във футбола, а Ясен ни е ясен, че не отбира от футбол, има вид на пияница и курвар, 4 години е ебал китайките

Да бъдем наясно, чудеса не стават, у нас няма нито сили, нито мотивация, нито майсторство да играем като другите, не е ли по добре да се откажем предварително от резила и да инкасираме служебна загуба само с 0:3?

Тоя списва къде видя 3,5,3 , от първата минута бяха 5ма в защита.

Ясене, сложи на вратата Боряна Калейн, бе. Глядах я преди малко, лови топката като магнит. Не като Пацо, дето не знае къде са ни топката, нито голлинията.

паци тигира може да пусне гол и от аутлинията на противника. стана 3 на нула от съблекалнята............

Успех ! Много важен мач.Една победа над такъв противник може да се окаже повратен момент за славния някога Български национален отбор.

Оле,оле,оле... . Българи,юнаци !!! Това е за пред мача...след мача.. друго .