България си го върна на Иран и продължава да мечтае

Родните национали победиха Иран с 3:0 и запазиха шансове за топ 6

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях снощи в Арена Армеец и видях на място победата.Ако нашите са единни-няма непобедими отбори.Имахме и малко късмет - при три сервиса топката се удряше в мрежата и падаше изненадващо за иранците в тяхното поле.Един , два пъти ,но три пъти - не бях виждал това да стане за един мач.Имахме и малко помощ от реферите-може би като домакини повечето спорни отсъждания бяха в наша полза.Срещу САЩ не знам какво ще стане.Би трябвало при тях да има малко умора и изчерпване от шест поредни победи.Те дори и да паднат от нас ще си останат на първото място.Така че нищо чудно да паднат за първи път.Арена Армеец обаче не беше пълна.Не съм сигурен дали това е добре или зле за нашите.Пълна зала може и да ги натовари повече психически.Иначе шумът от подкрепата на зрителите беше достатъчен и при непълна зала.Не знам дали не е добра идея да се намалят билетите , за да дойдат повече хора.Все пак най-евтиния беше 20 лв.Билетите за мачовете на ст."Васил Левски на нац.отбор са по-евтини.

БРАВО!!!Голяма радост ни доставиха!!!

Ако си повярваме че не сме по-слаби можем да пшобедим всеки един отбор, в т.ч. и американците. Побеждавали сме ги в Чикаго след загуба в първия мач. Имаме и други победи над тях. Имаме добри играчи и вярвам че ако Пламен ги използва правилно можем да ги победим. Жалко че Розалин е контузен иначе той може да ни бъде жокера за победата.

Бе,то бой и е..н не се връща !

Някога има ли ли сме победа срещу американците?

2014 в Световната Лига ги бием 3:2, година по-рано също в СЛ пак ги бием - 3:1, това са ни победите в последните 10 мача срещу тях.

Днешните мачове ще дадат отговор на въпроса. Ако бием САЩ, а Иран паднат от Канада мисля, че ни стават шансовете доста големи, но при всяко положение и двата мача трябва да играем на 150% от възможностите ни. Бях поспрял да гледам волейбол, заради слабата психика на тези ни волейболисти, но смело мога да кажа, че момчетата се раздават на макс на световното и играят мъжки. Браво, това искаме да виждаме ние зрителите не само победи.

Особено срещу Полша !

Трябват ли ни наистина 3 чисти победи в този кръг, за да имаме шанс за шестицата? Никъде не го обясняват.

В общи линии - да