17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, браво на Соколов! Най-после да покаже на това първенство игра за България, такава каквато дава в отборите, в които играе! Пожелавам му, все така да е "ядосан" в срещите на нашия национален отбор! Останалите се представиха зле-под ниво за национали 8с изключение за Скримов/. Кога ще се научат да бият начални удари! Няма такъв отбор с толкова брак.....!

безобразен, бездарен сервис за къде са тръгнали? За един мач да продадеш точки, колкото за един гейм от сгрешен сервис!!! Няма нито един отбор в света с толкова бездарен сервис! Ниикога няма да постигнат нещо съществено, колкото и да се пънат да ги изкарат велики псевдо-журналята...С тези дадености - отчайващо слаб сервис, слаба блокада, почти никаква защита, посредствено посрещане, нищо добро не ги очаква. Отбор малко над посредствеността, но в никакъв случай средна класа...А, че им липсва устойчва психика, това се вижда почти във всеки мач. Няма нищо добро да се случи след излизането от групата...

В този спорт поне стигаме до големите първенства, засега. Гледай и се радвай на победите, че не се знае до кога...

Искате да сте успешни в прогнозите на спортните събития, без да отделяте много време? Ние сме това което търсите - едни от най-добрите анализатори на спортни събития с дългогодишен опит в инвестирането на спортни пазари. Всички наши прогнози се записват в статистика на сайта ни, така че всеки може да се убеди в доходността им. Регистрирайте се безплатно на https://TIPSTERIUM.COM или ни намерете във фейсбук.

Да ти го нахендрят мазни негри!

Браво момчета! Успех и в другите мачове.

Щом и Португалия ги затруднява какво да кажем за сериозни отбори

След като във втория гейм резултатът от 18:11 стана 28:30, смених канала. Не исках да продължавам да си късам нервите точно в събота вечер.

"си го върна", 'си усложни нещата", "заби точки" Ех, журналисте, журналисте, повече ще ти подхожда някоя професия, която не изисква да се изразяваш в писмена форма.

Има една поговорка " власите на края на Дунава се давят", която е точно за нас, трупаме точки и се отпускаме накрая и губим, така е във всички спортове, така е и в живота: правим нещо с много труд и го пропиляваме много лесно...

Сервиса им куца, да го тренират...

Бой и оназ работа,не се връщат !

Било видимо, че България е много по-класният отбор?! Някой май е гледал друг мач... Играхме трагично на почти всички елементи, особено слаби бяхме в защита и на посрещане, точно там португалците видимо ни превъзхождаха. Безобразен сервис с много брак, блокадата в големи периоди от мача отсъстваше. Добре, че поне Соколов имаше ден, защото иначе мачът щеше да завърши по друг начин. С тази игра можем да вземем евентуално гейм на Франция и Италия, нищо повече. На осмина- финала ще играем със Словения, по всяка вероятност, и сме дотам... Просто сме един посредствен отбор, това е тъжната реалност!