17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужено последно място за България във всичко. С мутри и чалга - толкова.

едно елегантно доксване на топката ( трудно бе да се забележи и при повторението) и маката Перука бе остриган ! Е, га и наш'те постигнат такава техника,моем да се надявамена нещо.

Парите за тях, резилът за нас хората и България.

На 15 октомври 2019 Боби Михайлов подаде оставка като президент на БФс Днес сме 15 октомври 2020… оставката още даже не е гласувана.

Той получава заплата още, нали? Конгрес веднага.

Нашата 11-ка много мъж бе, голям ербап! Да е ритнал токпата във вратата на противника? Поне веднъж, ама да е във вратата, не някъде из пространството? Инак на чалгарки и циганки по чалгарниците го раздава мачо. Ей това са тез ритнитопковци, нищо не става оттях! Но доб ре, че има мутри да си перат парите през измамата наречена игра, футбол - та я карат славно. Ако е да се плаща за игра - пиши ги супер бедни!

На всеки е видно, че тия са пълни некадърници и на светлинни години от истинския футбол. Представяте ли си го Краев да е звездата на отбора през 1994 г., та той тогава нямаше да го вземат и саковете да им носи. Когато да се издържа български отбор се разчита на черно тото, а не на футбол, резултатите са видни. Лудогорец са с бюджет от рода на 40-45 млн. на година, ЦСКА около 20 млн. на година, колко са им приходите ако влязат в групите на Лига Европа, около 6-7 милиона евро, разликата трябва да дойде отнякъде. Когато разчиташ на черно тото, а не на футбол и аз мога да играя в отбора.

Искаш ли да видиш България на върха - просто завърти табелата!

Плаща се за свършена работа. Защо това не се отнася за БФС?

СРАМ И ДЕГРАДАЦИЯ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ !! БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ФУТБОЛЕН НАЦИОНАЛ ПОНЕ ДО 2030-та !!!

ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА.БЪЛГАРСКИТЕ ЮНАЦИ ГЛЕДАТ НАПРЕД И СА ГОТОВИ НА 100% ОТ СЕБЕ СИ ЗА ПОБЕДА НАД ....АМАТЬОРИТЕ ОТ ЛИХТЕНЩАЙН.

Не подценявайте Лихтенштейн. За разлика от нашите са осъзнали, че са аматьори.

Браво леваци....и заплати някой ви дава...

Упадъка на българския футбол започна от около 20 години с навлизане на мутрите в него. Започна с гнома с двете титли на Литекс и продължи с титлата на Локо пловдив с Георги илиев и т.н.. Ами мислите ли,че мутри могат да създат нещо снойностно - разбера се не - само престъпления-

Това българският национален отбор ли е? Първата редица да не са ги взели от Столипиново? Метросексуални гейчета и романоидлни ще представят България.

На думи нямаме равни на себе си! На дела сме там дето наистина трябва да бъдем!! Трезва оценка от кой да се направи??

Абсолютна трагедия е нашия футбол и национален отбор.....

вицът на деня Дерменджиев - Вярвам в момчетата. Те са отлични професионалисти.

Надиграхме ги, но нямахме шанс...Продължаваме мапред.

Играли смо добро, немали смо шанс!!!:):):)

Нашите спортисти следват олимпийския призив "По Важна е не победата, а участието".

Вместо "юнаци", публиката трябваше да вика "скапаняци", Тези путьовци, които е събрал бай Гошо трябва да се изгонят от футбола завинаги, а самия бай Гошо да бъде пренасочен като треньор по табла в пенсионерските среди.убава работа, ама българска

Щом при такива показателни резултати футболните деятели се множат, а феновете намаляват, значи футболът е бизнес с процъфтяващи функции спорт със замиращи функции. Очевадното е, че корупцията е унищожила спорта и държавата не може повече да субсидира частния бизнес , от който обществото няма никаква полза. Милионите за "спорта" футбол, които регулярно излизат от държавния бюджет, трябва да се преустановят . Защото е публична тайна какво се случва из тези среди. Вулгатноъо поведение на членовете на футболния съюз, които не избраха изпълнителен комитет и председател няма да спре. Редно е със свои средства да управляват първенството и спорта щом не представят резултати.

Да закриват БФС и футбола у нас, не е лъжица за нашата уста, ние сме юнаци само на масите и между краката на жените, за нищо друго не ставаме, защото сме скапаняци.

То и за между краката на жените ни ..., не ставаме. Добре, че ни търпят..., донякъде!

Тези 500 на трибуните са за оплакване, смятай какви жени ги чакат у дома, щом са решили да си причинят това да гледат националите.

"Нашите "лъвове" не били надиграни, но получили гол в края на мача". М Ъ К А А А Кои идиоти са решили, че Десподов е голям футболист, той не може да играе изобщо, а съотборниците му са жалки треторазрядни футболисти с увреждания. Снощи след мача, от интервюто с редседателя на БФС, Мишо Арнаудов се видя, че той е олигофрен. Футбола у нас е в ръцете на мафията и на практика отсъствува.

"Нашите "лъвове" не били надиграни, но получили гол в края на мача". М Ъ К А А А Кои идиоти са решили, че Десподов е голям футболист, той не може да играе изобщо, а съотборниците му са жалки треторазрядни футболисти с увреждания. Снощи след мача, от интервюто с редседателя на БФС, Мишо Арнаудов се видя, че той е олигофрен. Футбола у нас е в ръцете на мафията и на практика отсъствува.

Досега викахме: -Българи юнаци! Сега да ги посрещнем с: -Българи бунаци!

видяхме докато ни бият де ... ха ха ха !

Не стреляйте по музикантите от оркестъра... те толкова си могат! След като и номер 6 е българин... нищо добро не ни чака! Докато няма детски школи, юнши, младежи в нашто си първенство... това ще бъде! Домусчиеви купува никому неизвестни бразилци, патагонци и други занзибарци и е напълнил Лудогорец с тях. РАЗБИРАМ го. Иска да печели пари! Ама къде е БФС да наложи ограничения???? БФС е за това да вкарва правила и рестрикции и да СТИМУЛИРА БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ!!!! ОГРАНИЧЕНИЯ от сорта на на всеки чужденец струващ над 100 000 евро - задължително 11 деца в детската школа при наличието на 20 чуждунци това си 220 деца... от децата след 20 години ще имаме национален отбор...

"Нашите "лъвове" не били надиграни, но получили гол в края на мача". М Ъ К А А А

Бии са лъвове. Сега са мишки.

Е колко пари са взели футболисти и треньорите за тези мачове и с тях неможеше ли да спасим човешки животи, като запълним с асфалт няколко дупки по пътищата? Или и това да бяхме направили то нямаше да бъде асфалт, а кал, за да може да се спечели повече?

Само трябваше да бием Унгария, за минимум финал. Язък за пропиленият шанс.

Слепи ли са треньорите, този десподов, ако ставаше нямаше да го пуснат от каляри. В дефанзивен план е под нивото на нулата, в офанзивен е нула. Все едно няма футболист на терена. Трудно се играе с 10 човека, затова свършват силите и падаме в края.

Тези 500 зрители мазохисти ли са или да?

Роднини...

Вижте ни българския футбол, и за останалото в държавата не питайте!

Играха добре но паднаха нямаше удар към вратата на гостите но това е без зна

Това са не футболисти, а титани! Големи ... пишат история. Обаче е добре да разследват за незаконни доходи тези 200 платили за билети - няма как пари извадени с честен труд да се пилеят така!

Колко е изненадващо да четеш за поредния провал на българските хрантутници? Ами не е изненадващо. Те си бяха такива през 50-те, 60-те, 70-те, 80-те. Имахме едно десетилетие през 90-те и после всичко пак си дойде на мястото та чааак до днес. Истината с българския футбол е, че неграмотници навлязоха и започнаха да доят спорта, като изгониха футболните специалисти. Сега гледате резултатите. Допуснаха чужденци да обещават победи на международното поле, но победите така и не дойдоха. И няма да дойдат. И няма да видите друго.

Едно време футболистите играеха силно в отборите си за да ги викнат в националния. Сега е обратното-драпат да ги викнат в националния за да "блеснат" с някое случайно отиграване или след рикошет в тиквата да "вкарат" гол и да ги продадат на пост "вечна резерва".

Липса на професионализъм . Когато не си готов 100 Мин не 90 да си на макс не ставаш за тази игра . По добре не се мъчи . Липса на манталитет или психика . Когато не излизаш на терена само и единствено с мисълта че ще победиш значи не ставаш за тази игра .

Тоя отбор е резултат от всичко случващо се с нацията ни и държавата!!! Простотия и некадърност на всички нива!! Стремеглаво падане надолу и много бавно изкачване нагоре ( ако въобще го доживеем тоя момент).

Разпускай тоя некадърен отбор, и глоби на тия смотаняци

Много добре се представихме между 37-та и 38-мата минута в центъра на терена.

Казват че футболът бил война с мирни средства.Така както воюващите страни си спретвали един мач на фронта вместо да се избиват.И наистина футболистите са във възрастта на която са войниците, предтавят страната си борят се за нея.Казват че нямаме пленено бойно знаме.Е като пренесем представянето на тези лешпери към една истинска битка мисля че ако и армията ни е на нивото на тези ''бойци'' не знамената ами и гащите ще ни вземат и то без значение коя армия.

Всичко е точно, другари и другарки! В нашата любима кочина всеки е на мястото си. От премиера шопар през треньора селяк до коментатора лизач всеки е на бойния си пост. С изключение на героите от 94 г., живуркащи като пионки, мижитурки и пияндури! Рапорт даден!

За пореден път "футболистите" доказаха че НЕ стават за футбол!! Целият екип на уж нац. отбор са гола вода!! Харчат парите на лангро!! Бива ги да поркат по чалготеките и да се мъкнат с кифли!! Защо им се ПЛАЩАТ пари на вятъра? ЗАЩО? Докато не започнат да печелят-500 лв.чисти! Да видят как живее 2/3 от населението!! Иначе оправия няма да има! Срам нямат ли тези мишоци?

"Ще падне борба за третото място с Република Ирландия, която е с две точки до момента"?!? ама нашите къде ще вземат точка? :)))

Бойку бурЮСУФ пуследен ина рита е на топка!!!

Крайният резултат не е важен. От значение е в чалготеката и на двете ти колена да има по една плеймейтка и купона да не спира.

Измислих чалга хит за нашите момчета: Са са са са излиза отбора, плаче народа гледа ги жално от тъча треньора почва се мача ла кокарача 11 шматки в зоната на здрача

На другия отбор изобщо не му пука и малката перука със голове той запука и се провикна Петела на микрофона опса опса пак като на гепнат пет гола ще ни лепнат пак като ни гепнат пет гола ще ни лепнат унгарци, сан маринци, палестинци,косовари хей макарена

Докато гледате напреде, нещо лошо ви се случва отзаде.

Що да е лошо? На тях си им харесва!

Браво Юнаци! Продължаваме по план.100% професионализъм. Целта е да изпаднем в по-долната група C, а след още един цикъл да сме в последната група D. Там на дъното се падаме в една група със Сан Марино, Гибралтар и Фарьорските острови и завършваме героично последни. По този начин превъртаме групите, но в обратен ред и отново отиваме при най-добрите тимове от А група. Така губим всички битки, но накрая печелим войната.