Коментари - Български талант получи пълна стипендия от Академия на НБА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече ги видяхме тия от Харвард, където ни управляват, поквариха и науката. Езък където си загубих времето първия път да гласувам за тях!!! Жив и здрав да е младежа, всичко най хубаво му желая.

не в Максве ? Комунисическа фамилия... а се бутат за гнилия запад...

Браво на момчето!!! Ще е хубаво обаче също така да поставяте като статия, когато някой млад българин получи пълна стипендия от Харвард например! НБА е голям пример да младите хора, но да не забравяме науката!!!

Това е спортна рубрика и е нормално да се пише за спорт.

Баща му беше с прилична техника и невероятен за ръста си отскок (ок. 1.2 м.) , средна ръка баскетболист . Но това момче е нещо друго. Гледах клипчето, това е един малък Джейсън Уилямс. Пожелавам му да се развива и да впечатлява и при мъжете в НБА.

не е ли по-яко в масква!? Всички комунисти все на запад ги тегли, а нас бутат към сибир....

Стипендия за какво че тупа с топка

Хайде кметското синче да си пробва силите и там да се наака. Аман от некадърни връзкари

Напред и само напред Саша!!! Да си жив и здрав и да пробиеш още млад в НБА!!! Дано да си 3-ят мноооого успял българин там!!! А на всички останали тотално необразовани, неграмотни и просто мнооого прооости диванета които коментират тук ви желая да духате супата нещастни нереализирали се създания !!!

НБА които пак не е слаб турнир пак

Академия на НБА.... Учи се 1+1.......Боже посолството се опитва да ни покаже колко ли обича раздавайки ресурси на 3български спортиста....

И тоя ли ще го опипват негри докато тупа топката?

Русофилите обаче

Браво!!

Браво момче. Успех.