Коментари - Българският вратар Димитър Евтимов пред Dir.bg: Англия промени манталитета ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво си се представил добре срещу Съндърланд, бе момче? Като осакати Чарли Уайк ли?

Стига бе, момчето направи добри резултати, чисти мрежи. Обективно погледнато се представя добре, особено като се има предвид че не е като да има голям игрови опит.

за национала ти трябва мениджър... пък може и никъде да е играеш...

Така е. Някои хора успяват да си променят бай-ганьовския манталитет, когато се озоват в бяла държава, а други си остават глупави русофили, дори и там. Все едно да цивилизоваш ром. Същото е и с мозъците превзети от руската пропаганда.

Трети си оставате малоумни тролове, които не могат да предизвикат нищо освен досада до смърт, с примитивзма и еднообразието на спама си.

Интелигентно момче. Личи му по изказа. Пожелавам му Успех, не само във футбола. И Здраве разбира се и Любов.

Това че вече е британски гражданин, дано да не пожелае да играе за националния отбор на Англия....:( По голямата част от живота си в Англия...техен гражданин...дано да не избере Англия пред България за националния отбор това ме притеснява.

Момчето е с чудесен изказ, явно освен интелигентен е и начетен - достатъчно богат изказ без повторения и характерните за нашите спортисти клишета. Успех му желая.

УСПЕХ! БЪДИ СЕБЕ СИ! НЕ СЕ ВРЪЩАЙ В БЪЛГАРИЯ!

Изключително добро впечатление прави младежа, добре му се е отразило пребиваването извън Бантустан. Много интелигенте и трудолюбив. Как ми се иска да има повече такива хора, които да доведат със себе си обратно този манталитет на европейците, който ги кара да работят здраво, да си уреждат държавите да бъдат хубаво място за живеене. За съжаление масовия бай Ганьо и 100 години да живее на запад, единственото което прави е да си закара сЕленията там...