Коментари - Българското участие в Париж започна със загуба, рускиня изхвърли Вики Томова | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах тези лоши руснаци.!

Вики, искам да те любя страстно!

Погледнете как е облечена нашенката и как Александрова. Отделно загащила и полата... Отврат. Няма ли кой да и каже как да се облече?

Браво на рушлямката, че "изхвърли" тая дето е даже с рушлямско име Виктория! Важното е меладонските орки да побеждават, а ние да плюем по укрите, че тьотка Мутрофанка да ни дава жълти копейки! Все пак сме безродни рушлямски тролчета от Пасоля! Болгария е ТероруZZка 16-та республика!

Много рускини участват на Ролан Гарос. И всичките побеждават в първия кръг. При мъжете - също. А Джоката разказа играта на друг сърбин, който се представя за американец.

Руски травестит - дрогиран с химия На тия там спорта им е целият химия

Ти виждал ли си американците... Всяка страна с повече ресурс превръща спорта в химична надпревара, просто ние сме 100 години назад

Плюене, псуване и всякакъв вид простотии. Нали беше много лесен този спорт, защо Вики Томова отпадна а? Аз ще ви кажа...не е грешно да кажа че просто нейното ниво не е близо до това на топ тенисистките в женския тенис. Важното е че е взела участия и лека по лека с повечко тренировки може и повече до година...но важното е че българско знаме се вижда там... Това че е паднала...е да кофти е но го приемаме......ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ДЪРЖИМ ПО ТОЗИ НАЧИН С ГРИГОР които ДА къса ми нервите като го гледам понякога, но въпреки всичко НЯМА ДРУГ БЪЛГАРСКИ ТЕНИСИСТ КОИТО ДА Е СТИГНАЛ ТОЛКОВА МНОГО В МЪЖКИЯ ТЕНИС. БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!!!

Е щом сме паднали от рускиня - може. Даже препоръчително. Ако Раша каже скачай, нашите продажни русофилистици питат - колко метра?

от ФаЩ, сама щеше да отстъпи. Особено от правилният цвят.

Ти си болен олигофрен, надявам се, че Вики, която е страхотно момиче и е възпитана на спортсменство и уважение, е стиснала ръката на победителката в двубоя....

Не може. Да поздравим победителката с достойнство, да пожелаем здраве и късмет на българката и да се насладим на още качествен тенис и от двете. По дяволите политическите борби на политиците. В случая спортът е по важен.