Българското участие в Токио започна с победа

Полина Трифонова стигна до основната схема в тениса на маса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние чакаме Ивет Лалова ! Нашата пантера ! Успех !

А как продължихме по-късно през зеня?! Сато се има предвид и малката делегация може да се разминем с медалите на тази олимпиада. А какви пари вече се наливат в спорта ни, въпроса е къде потъват.

Браво!

Винаги започваме силно но следва упадък.

Какво прави в Токио Мсрия Грозева??! До живот ли ще ходи по олимпиади? Нали вече има няколко златни и сребърни? Защо не се изпращат млади надежди? Няма ли млади?

За съжаление млади няма и това не е случайно.

Gugnelid

Абе ти тъп ли си? Има квалификации и отива този, който заслужи. То да не е със записване и ред?

Колониална държава избрала партии на промяната? Каква промяна? Производство на демократични моленници и крадци

Ей така, обичам когато един РАЗБИРАЧ гледа отвисоко и тегли констатация за държавата ни!

Налузвайте Маските!

За БЪлгария и българите: 1. Ото фон Бисмарк: „Участта на конекрадците от долен Дунав не струва кръвта дори и на един германски хусар”! 2. Жорж Клемансо премиер на Франция: Там на Балканите има един див народ, който трябва да бъде унищожен (изчегъртен, съгласно днешната терминология)!“ 3. Уинстон Чърчил, премиер на Великобритания: Разправят, че неприкосновеният пакет на англо-американските авиатори, летящи над България и Румъния, включвал нож и вилица, в случай че бъдат свалени над туземните дебри, където едва ли не живеят канибали. 4. . На Потсдамската конферения, състояла се в двореца Цецилиенхоф от 17 юли до 2 август 1945 г. с участието на ръководителите на трите най-големи държави от антихитлеристката коалиция във Втората световна война се обсъждат границите на следвоенна Европа. По внушение на гърците, Чърчил предлага новата граница между Гърция и България да минава по РЕКА МАРИЦА – от Свиленград през Пловдив до Белово и от там през Юндола до Свети Врач (днес Сандански) и до Петрич. Аргументът на гърците е, че по-рано Пловдив се е наричал Филипополис (Филибе), а Асеновград – Станимака. Сталин възразява, че по този начин ще бъдат разделени на две много градове по поречието на Марица, но „Двамата големи“ опонират като казват, че Берлин, столицата на Третия Райх, ще бъде разделен на 4 зони между победителите, и какъв е проблемът за някакви си български колиби да бъдат разпарчатосани. Сталин обаче не се съгласява и границата остава, там където е днес. Съюзниците признават на Италия статут на съвоюваща страна и Сталин предлага това да бъде направено и за България, но Рузвелт и Чърчил категорично отказват да обсъждат въпроса.

Кви простотии пишеш бе смешник

Такива са фактите бе, ДЬОНМЕ!

Напомняйте на младежта за новите ни приятели, опа, господари !

Честито на всички българи и България! Най-после след години на мутризация, чалгазация и профанизация да чуе света и за нещо хубаво за потомците на хан Аспарух!

Светът говори и се тревожи, че успяла да преодолее КВАЛИФИКАЦИЯ и влязла в ОСНОВНАТА схема, където отдавна са другите... Направо е сензация в целият спортен свят...

Браво момиче !!!

го този навик от време на време да избухваме в някой нетипичен за нас спорт. Няма лошо. Дано не е краткотрайно и да доведе до нещо по-значително, отдавна сме зажадняли за медал и по-предно класиране. Не е голяма делегацията, но може да се постигне много, ей така, тиха и мирно, докато никой не ни слага в сметките си!

Евала. Много готин коментар.