Балотели разкри къде разсизмът е най-жесток

В Италия нивото на разисъм е високо, разкри ексцентричният голаджия

Обратно в новината

Коментари - Балотели разкри къде разсизмът е най-жесток | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ти продължавай да се правиш на маймуна а после другите ти са виновни. Дензъл Уошингтън или Морган Фрееман защо не се оплачат от расизъм?

Най-големия расист е черния човек!

Англия и Франция вече са афро -халифати..при Меркел също е халифат...но в неговият случай е ,че е мързелив негър и за нищо не става..защо Зеедорф не плачеше в Милан,а стигна до там да му викат Професора,Ето също не плачеше и го уважаваха навсякъде,а такива като балотели са нагли ,миризливи маймуни..марш в Африка

Маймуни, маймуни, ама майка ти си ги обича :) Всичките :) Ненаситна е :)

Ми като не му харесва що не си ходи в Африка.Там няма расизъм.

Няма как хуманоиди на различен етап от еволюцията да живеят мирно заедно. Африканската раса е някъде между съвременния човек и парапитека и ще трябват няколко хиляди години (а може би милиони), за да стигнат нивото на Европеидната.

Защо тогава всички африканци се насочват към Италия.

Не е вярно. Чакат на канала на Довър и Кале. Искат да ходят на Острова. Не искат даже и във Франция. На острова расизма се преследва строго а и социалните са най-добри.

получават много. Както и на него Италия му даде големи възможности, създаде го, а той не спира да я плюе. Заради лошата му игра във важни мачове и лигавото му поведение Италия загуби много.

Навсякъде по света еднакво ненавиждат и мразят чернилките (и циганята), но в някои държави хората ги е страх да го изкажат на глас (или да демонстрират омразата). Всичко е въпрос на закони, правила и наказания. Ако хората не са застрашени от полицейски и съдебни преследвания, досега Европа щеше да покаже на маймуните къде им е мястото - там в Африка.

За сметка на това пък майка ти навсякъфе я обичат, особено в столипиново - там е царица :) Царица на среднощните изпълнения по-точно :)

маймун

Доста добре описание на майка ти, прав си :)

Европа се напълни такива маймуни.

Те и майка ти я пълнят всека вечер, ама тя не се оплаква - иска още о още :)

Интересна фамилия - с черно тяло а "Бялотелев"

Осиновителите му са богати бели италиаци

Абсолютен неблагодарник и лигльо.