17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къри може и нито една тройка да не вкара и пак да е най-полезен играч за отбора си.....справка: Предпоследния мач срещу Селтикс :)

Някъв, който буквално нормализира стрелбата от кръста (до този момент само момичетата стреляха така) е най-добрия баскеболист? Абе лешпери НБА свърши тотално с ерата на Брайънт. Лас Вегас е собственик на НБА в момента. Хайде сега малко да помислим, заедно. А тия дето не могат да мислят ето малко хайлайти, в които всички противници са чудовища, който ти се качват на главата и мачовете рядко се решаваха с магнита в топката. https://www.youtube.com/watch?v=SUo8skGvl-Q Къри може само да е сос.:)

Още един разбирач, дядка на 50+навярно. Що не си гледаш пенсията и не оставиш младите да играят ;)

Заслужена победа

Стеф Къри е може би един от най-добрите стрелци от тройката в историята

Удоволствие е да се гледа играта на Стеф Къри, невероятно точен в стрелбата за 3 точки. Аз иначе много симпатизирах на Бостън, те физически отстъпваха на Голдън стейт, но се бориха мъжки до края.

Yeeeeees!

Честито на Golden state!

Напълно заслужено.. Стеф има всички данни да стане един от най-великите.. Трябва още работа, обаче, и никакво отпускане..

Той и без тази титла вече беше един от най-големите, къде си спал.

Без титли не става, май нига.. Дотук има 4.. Най-великите имах предвит топ 5.. Там има хора с по 5, 6 и дори 11 титли..

Глупендър, и една титла да нямаше, най-добрият тройкаджия в историята е от известно време. Само това го нарежда сред най-добрите. Чарлз Баркли няма титла, но е в същата група въпреки това.