Коментари - Барса губи 100 милиона при санкция от УЕФА, готви се за съдебна мегабитка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катуна трябва да бъде тотално разтурен и на тоя корупционен цирей във футбола сложен край. УЕФА трябва не само милионите да вземе, но и измислените титли на тия нагли катунари. Защо УЕФА да чака испанския съд? Защото се надяват пак да купят някои съдия и да покрият истината. Егати и наглите добни катунски цигани, откраднаха ШЛ от Челси и Ювентус по очеваден начин, 17 години ги бутат с дузпи и картони в Ла Лига. Няма такава измет не само във футбола, въобще във спорта.

РМ колко титли откраднаха??? Перес е всевластен и недосегаем. Държи медиите в Испания и никой не му дипли кирливите ризи.

Ще ти се? Някой да разследва Реал? Щото тия с подкупите ги разследват не само в Испания... От кого ги откраднаха, от крадците от Барцилона? Несериозно е, тая година ВАр пак подари на катунарите 6 мача, на Реал кой мач му подари? Ако Перес купуваше мачове, катунарите нямаше да имат една титла последните 20 години, а точно в периода, за който ги разследват са им почти всички успехи, както в Испания така и в ШЛ. Да ги закриват, че са срам за футбола и опорочиха цялата Ла Лига.