Барти като Борг, Кантона и Шпиц: Да се откажеш сензационно и на върха

Спортът помни още намалко такива случаи, но този от днес е един от най-ярките

Обратно в новината

Коментари - Барти като Борг, Кантона и Шпиц: Да се откажеш сензационно и на върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленъкс Люис изобщо не е размазвал Виталий Кличко, както дебилният драскач е написал. Просто успя да му отвори аркада и да я разшири. Кличко имаше пълно превъзходство и водеше по точки, до спирането в 6 рунд от лекаря. След това Люис се отказа, за да избегне задължителния реванш, и Кличко си взе титлата в мач срещу Кори Сандърс.

Според мен е "дрогирана" до дупка и затова се отказва. Гледала съм я многократно, тя си е супер амбициозна.

Когато буквално си "превъртял играта" е по-добре да спреш, отколкото да я превъртиш преносно... От друга страна върховия професионален спорт е огромна индустрия със смазващи правила и норми, които изискват постоянно да правиш каквото трябва, а не каквото ти се иска, въпреки десетките ти милиони в банките.

Къде забравихте най-великия скиор Марсел Хиршер !!! Той се отказа само на 30 години , а имаше възможност да отвее на Стенмарк рекорда само за още две години. Разбирам го напълно, когато нямаш мотивация и се състезаваш единствено със себе си ,нямам как това да те мотивира !!! Въпреки ,че му бях голям фен се радвам донякъде ,че се отказа ,за да станат състезанията по-интересни, но ми липсва смазващото му превъзходство над останалите големи скиори които изглеждат пред него като току що качили се на ските !

Бартоли излизаше да взема интервюта на АО. Вярно, че беше "летящо кюфте", ама за някакви си 8 години се е превърнала в слон. Структурата и фигурата на Барти са подобни. Като спре със спорта ще лепне поне 15 кила за отрицателно време.

но изглежда над 35. Добре е направила.

Много хора не издържат на напрежението на големия спорт или просто вече не им се занимава, защото вече си имат достатъчно пари. Тази е напрвила толкова пари от тенис, от спонсорства, че даже внуците няма да се тревожат за пари. А ако и притрябва пари винаги може да напише някоя книга или нещо. Иска да си изживее живота на спокойствие и да не трябва да пътува в различни краища на света всяка седмица. Респект.

А феновете от коитп им идват парите?