17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Браво. Ваксиниран ли е ? С коя ваксина ?

браво, браво! Супер новина

Най-важен е човешкият живот. Дано футболистът се възстанови от случилото се, но едва ли ще играе отново на толкова високо ниво! Ето до какво милиардите, които се наливат в спорта. Те просто убиват удоволствието на хората от него.

Глупак. След като аз като напълно непознат така те наричам след има-няма две секунди, представям си какво си мислят за теб домашните ти

Ееебати черните белгиици...

Намалете мачовете и ги направете по-смислени, уважаеми ръководители по света!

По времето на БКП ставаха най-човешките мачове.

В СССР всички хора са бели и умни.

Трябва спортът да мине под шапката на МВР и БНА.

Със Спутник, тя е най-лека.

Ериксен е голям мъж, без значение от състоянието му казал е, че мачът трябва да продължи - RESPECT!

Добре де... трагедия. Но как така колабира здраво-право момче, което едва ли не всяка седмица е било изслдвано от екип от лекари и е било в топ форма. Или отново крият от света нещо за подготовката, нещо за "менюто"...дайте някакво обяснение, не ми отклонявайте вниманието с това как се чуствува, какво бил направил рефера и т.н..

За първи път ли припада футболист на терена, бе олигофрен? Само конспирации са ви в главите, иначе ще трябва да се хванете на работа...

Явно е прекалил с лекарствата за астма.Трябвало е да попита някой от норвежкия отбор по ски бягане за дозата.

Всичките!

И защо с такава злоба, някой ти спря пиенето ли :)))

Кристиан Ериксен, датският играч, който внезапно се срина на терена, играе за Интер Милан. Главният медик и кардиолог от този италиански екип потвърди по италианска радиостанция, че Ериксен е получил ваксината Pfizer на 31 май

Имате ли доказателства за това твърдение?

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Отде ви изравят все такива умствено изостанали лъжци за руски слуги бе.

Много голям мъж, направо 3 мечки с голи ръце е удушил : D Казал е бил, да продължат! Велик, вдигнете му паметник веднага! Представяш ли си с първите си думи да беше казал - спрете мача веднага! :d:d:D Намери си истински идоли в тоя живот, по-добре един пожарникар да възхваляваш, отколкото тия безполезници в спорт който е само за пране на пари!

Кво му задаваш цивилизовани въпроси на дивеча бе, не го ли виждаш, че е вракало/щатен руски трол от тролефермата.

Той говори преди около час по радио Sportiva от Италия.

Е и? Какво внушаваш, нещо доказателства? Ама то сега е модерно без доказателства а?

d-ъртия_р-едал dp

Всички казват,че е трениран ,здрав,изследван,млад човек.Ама все пак и той е. човек-може снощи да е препил или предрусал.Или и двете в комбинация.Интересни биха били прбите за дрога и алкохол в кръвта.Само ,че това никога няма да обявят.Пък и на терена беше доста незабележим.Хубаво,че се освести човекът.

Моля всички русолюби да се преместят в темата, където Белгия изнасилва Сборная, че нещо издишат поддръжниците на дядо Иван

Тоа пич рано е тръгнал да плешивее. Лош ген или зобане с химикали.

PEYTSCH

ЗНАЧИ ВАКСИНАТА Е ПФАЙСЕР И МУ Е БИТА НА 31 МАЙ. БЛАГОДАРЯ НА ИТАЛИАНСКИЯ МУ ЛЕКАР.

Както казах ненаврякал се врякалник си, да. Негоден си за каквото и да е друго та се прехранваш като щатен врякалник на парите на руския данъкоплатец, жалка твар.

Както казах ненаврякал се врякалник си, да. Негоден си за каквото и да е друго та се прехранваш като щатен врякалник на парите на руския данъкоплатец, жалка твар.

Ама аз не съм той бре! Аз съм друг врякалник

PEYTSCH

3 НА 0 . Ще има припаднали с водка в Русия.

Честна дума, че си друг, дааа. Отде ви изравят бе.

Съсирека говори и за ваксината срещу китайският вирус също! Което също няма да оповестят, нали?

Човека едва не умря на терена, а тук е пълно с неадекватни коментари за плешивост, астма и Ковид. А засрамете се малко и проявете симпатия, като нормални човешки същества!

Вие сте заслепен от емоция и това ви пречи да видите реалността.

Ама тук са написали, че всички сме се вече успокоили, което не е вярно, защото някои от нас не сме се тревожили никак за тоя. Имаме си наши си грижи за които да се тревожим и за които друг никой не се тревожи и не му пука.

детински пуснатият гол, минал през ръцете на Шмайхел, както и дузпата, изпълнена като с налято олово в краката, говорят недвусмислено за шока на датчанните от случая. Видя се как играят датчаните до 42-та мин. и можем да си представим как би завършил, ако Ериксен не беше пострадал (дано Господ помогне да се въстанови напълно). Мачът определено трябваше да се преиграе в следващите дни, а не да продължава!

Важното е, че е добре. Не е важен резултатът от мача

Хубавото е, че е здрав. Дано се възстанови по-бързо

Очаквам още такива случай след ваксинациите.

Да, важно е, че Ериксен е добре! Но още по-важно е шокът от това да не повлияе на мечтите, надеждите и вложения труд на отбора, а и на цяла Дания. Ноември миналата година бях в ситуацията на съотборниците на Ериксен - баща ми в Токуда със сатурация 83, а аз се скъсвам от работа в C3I с обработване на поръчки за доставчици на медицинско оборудване. Почти се бърнаут-нах от психическо напрежение,добре че бащата си излезе по Коледа здрав, а аз се разминах само с четене на конско,че не съм се справял! Така че в подобни случаи трябва да се гледат и тези, които са около болния.

Нацъкали са ти минуси, без да разбират колко си прав. И двете, тромбите и възпалението на сърдечния мускул са пряко следствие от ваксинациите. Дано се оправи момчето.

Прав си, трябва да се изследва възможна връзка, но надали някой ще признае, че е разсипал живота на млад човек.

Абе умрЕл, по ника ти си личи ква нискочела маймуна си, лошото е обаче че се мислиш за интелигентен

А ти не разбираш колко си прост.

Дори у нас, на третата минута линейката с пълен набор за реанимация щеше да е на терена. И щеше да е вътре с много по-големи шансове за бърза и адекватна реакция чрез съответните уреди и инструменти. А тук. Виждаше се как лекарят му правеше сърдечен масаж с ръце. Поне 10-ина минути. Като на фронта. На тревата. Като в 19-ти век. Явно има нещо гнило в Дания!

добавки сър хранителни добавки

Мъ радуй ся дъ живейш у тъкъвъ уръденъ стърнъ куту бъгъто , бйе!

Ти си черна точка