Коментари - Бащата на Ноле: Синът ми е заложник, това е битка на целия свят | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е битка на целия свят а на Ноле да вземе едни милиони без да спази изискванията и да покаже че е над закона. Да, в някои държави това може да стане, но не вярвам една от тях да е Австралия. Жалко за тениса, жалко за Ноле.

Този self - proclaimed God and Martyr e тотал щета. Навярно напълно некадърен старец който се къпе в славата на талантливия си но нагъл и лицемерен self absorbed син. Светът в момента се събират и lobby около и за Julian Assange тъй като животът му е в опасност заради смелостта да бъде журналист off the grid. Това балканско леке не е герой и никога няма да бъде.

Абе хубаво си го написал ама едва ли пък толкова знаеш английски, че чак не ти идват думите на български. И то елементарни думи. И други хора знаят английски, дори са го учили директно в англия, но си говорят и пишат български правилно. Замисли се, смешно звучиш. И съсипваш хубавата мисъл която имаш.

Всъщност мисля на английски и превеждам на български. Съжалявам ако това е неудобно за теб. Не променя нищо. За широко скроените говоря. Благодаря

Плюс това съм жена

В главата ти е хаос от думи! Ниско ниво и на двата езика!

Тогава щеше да знаеш че има по sophisticated words in english, вместо тези със self-... self-consumed, например egocentric, даже и на български е егоцентрик. И спокойно, на мен не ми пречи че пишеш така. На други хора пречи дето нищо няма да разберат и тогава напразно си се набола. На мене ми е смешно и малко жал. Ако на тебе ти е ок, продължавай. Да не се чудиш що се подхилкват около тебе после Дето се казва, ако не можел да направиш нещо правилно, защо го правиш изобщо? Как би звучал един с българско мислене в английски форум?

На теб май комплексите ти идват в повече както и на тези които мислят като теб. Какво значение има на какъв език е написано. Ако е вярно. Българинът е дребнав заядлив злобен комплексар. И това му е проблема

Нямам комплекси бе мила, всъщност карам малка кола, без да ми пука, ако ме разбираш... ;)

Абе пич ? Ти да не си шизофреник и да имаш раздвоение на личността на тема език?

Този е пълен смешник. А Новак, колкото и да го уважавам като тенесист, никота не съм го приемал като личност. Винаги е бил селски хитрец.

Ами... типичен сърбин! Макар че той все пак е значително по-добре от стадото...

НА БЪЛГАРИНА МУ ЛИПСВА ВЪЗМЕЗДИЕ. А КОГАТО ГО ПОЛУЧИ - ЦАР Е. ПЪК МОЖЕ ДА Е ОКЪПАНО В БЕЗМИСЛИЕ, МОЖЕ ЗА СЕЛСКИЯ ПЕС ДА БЪДЕ, НО ВЪЗМЕЗДИЕ Е. ТАКА ЧЕ, ПРАЗНИК! А ВИЕ ТРОЛОВЕ, ОКЪПАНИ В БЕЗМИСЛИЕ, ДЖОКОВИЧ МОЖЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ СВЕТОВНА ИСТОРИЯ В СЛЕДВАЩИТЕ СЕДМИЦИ, НО НЕ СЕ ПОДДАВА. ЗАЩОТО ИМА ПРИНЦИПИ, ЗАЩОТО КАКТО СА НАПИСАЛИ ПО-ДОЛУ ИМА ТОПКИ. БАЩА МУ - БАЛКАНЕЦ. НО ИСТИНСКИ БАЩА, КАКВАТО ИСТИНСКА ФИГУРА МОЖЕ БИ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС, ТРОЛОВЕ, НЕ ПОЗНАВАТ. ТАКА ЧЕ, СПРЕТЕ, ПОМИСЛЕТЕ, ОТСЪДЕТЕ. ИНАЧЕ - ТРОЛОВЕ!

Абе да говори баща ми от мое име на тази възраст... ще да имам топки, ама друг път. И баща ми да и известен като баща ми и нищо друго... И това е супер яко, разбираш ли. Изобщо не коментирам липсата на разбиране, емпатия и социална отговорност, които при едни нормални хора съществуват, а "великия" Ноле с ранга си на суперзвезда игнорира и дава негативен пример. Това че е избрал да бъде водач на група идиоти не го прави знаме, а парцал!

Ха, ха! Показахме му кой е шефа...

Отива за пари ,после другите фашисти! Когато сърбите избиха 6000 човека с друга религия и света ги спря КОЙ СА ФАШИСТИТЕ БЕ !!!

Момче(с пола) , объркал си си ника- трябва да си ВАТМАН-нали се сещаш като кого.Или ЛОРД Да си чул нещо за бомбандиран Белград- напълно невинни граждани? Да знаеш нещо от истинската история - не евроГЕЙската?

За кое да се продава ? Отиде за милионите Австралия! Ако с татко му не бяха отишли щяха да да играят джобен тенис ! Ебати тенисиста ходи още с баща си на работа!

Абсолютно е прав! Евала на Джокович, че не се продаде, както останалите!

всеки един коментар тук е неадекватен, злобен, завистлив и миризлив - робски душици сте вие - не схващате ли, че не е въпросът кой е Джокович, кой е баща му - а в това - кой има топки да се изправи срещу световния медицински фашизъм

Мини на по-лека дрога! Може и тревичка,че много си фантазираш!

Благодарение на световния медицински фашизъм, имаш шанс да добуташ твоя безмислен животец до към 90. Капут сцепен! Бе от рикошет ли сте правени бре?

к2 - и ти си безсмислен

Що е сръбин все е юнак, у Поле оди, у кучу сере!

Аре стига сръбски глупости и рев. Да се беше ваксинирал или като е такъв мъж , да си беше признал , че е антиваксър а не че има нужда от изключение . Тъпанар Утре да го депортират до Белград . Много се радвам , че го задържаха .

Дааааа,там правилата са за всички ,и за велики шампиони и за обикновени зрители!!!

Ноле постъпва правилно, като не желае да се ваксинира. Това е личен избор. Като не го пускат в Австралия ще си замине, но интересът към турнира спада.

По -полека приятел да не се препънеш!Синът ти е като всички други спортисти!Сигурно при преводът на т.н. съгласие за влизане в Австралия не се разбрали нещо.Сигурно са казали не може да влезе в страната ,а пък той Джокович взел че пристигнал със всичкият си антураж!Да видиш ти!!!

Ще стои там и ще пита-има ли още ! Какво като е Джокович ?

нЕ, ЧЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ, Н О ТОЗИ ГОСПОДИН МОЖЕ САМО ДА АПНЕ кУ*ЕЦА, ТОВА НЕ Е СЪРБИЯ.

Рафа Надал е щастлив! Сега ще му дадат тштлата!

Сърджан сигурно вече е на улицата. Дано да се е облякъл добре че може да настине.

Я си ходи дома и не ни занимавайте с това говедо

имаш предвид себе си.

Синчето ти се връща у Сръбско. Отказана му е визата та си легни да успокоиш нервите. Светът ще продължи и ако простия ти син пропусне един тенис турнир.

Е как така криптофашагите издават визи на неваксинирани?!

едните му разрешили,а другите не го пускат. Тези дето му разрешиха дали са питали другите дето трябва да го пуснат да влезе за да играе на турнира?

Чудо невиждано! Как може някой да се противопоставя! Ужас ви казвам! Боледувал, не боледувал, две ваксини! Мътиш не мътиш, ще те изям!

Drama much? Джокович много добре е знаел че е имал разрешително да играе на турнира, но не и разрешително да бъде допуснат непременно в страната. В Австралия си нямат Путин да нарежда на всеки какво да прави.

Лъжеш като западняк в ООН! Има издадена виза, подпис и печат! Не е от организаторите! Ти луд ли си?

Визата не е гаранция че ще те пуснат, визата по-скоро е оценка, че няма да забравиш да си тръгнеш. Пробвай да си влезеш с патлак на летището пък после обяснявай, че имаш виза и не мигат да те спрат....

Да де! Виждаш ли как си противоречиш! На едно мнение сме, а ти в първия си пост, си написал глупости. Издават му разрешение и след това виза. С разрешението и визата каца. Но, решават да не го пуснат, въпреки визата, щото не била правилната.

Ха визата е издадена, но няма нищо общо със забраната да не се допускат в страната неваксинирани

Де Би.л-а си остава Де Б.ил...я ще замеси Путин я руснаци...абе имбец/...ил с една дума.

Хубаво, лошо , но цял свят знае Джоката и Сърбия, обаче като кажеш България, никой не я знае! Българинът предпочита да се скатае, да се наведе, докато отмине бурята.. Да се обреже, да приеме исляма, да е против отнемане цялосттта на Османската империя! То за това , за нашето освобождение са се били 56 000 сърби и само 7 000 българи!

Всяка една дума от този коментар не просто не е вярна, а е напълно лишена от смисъл. Удивително постижение

" Тука се говори против негово Величество Султана! Аз излазям! Чи и думи са и действието в кой роман се развива? Ха ха ха ха

тоя боклук, на никого не му пука къде ще излизаш бе, смешник !

Нацистите също си имаха правила в скапания им райх, но това не им спести трибунала в Нюрнберг.

И ние , и ние, покрай тях! Особенно Закона за защита на държавата! Раздел "Евреи". Много е интересен.

Ми излез бе, сельо! Щял да излезе на протест, и? Този подчовек е една от основните причини имиджът на Новак Джокович да е толкова лош в средите на тениса, въпреки победите му. Абсолютен неадекватник

Абе айде бе , заложник.Хората си имат правила кат не ги спазваш си ЧАО!

Австралия си има правилаэи не е длъжна да ги пренебрегва, заради един сръбски простак. Никой не го кара насила нито да се ваксинира, нито да ходи в Австралия. Да си стои в съветската кочина най-добре.

Да клечи на границата докато му омекна кратуната сръбска. След това, на самолета и обратно.

Както казах - му виснАха топките от чакане и сега на самальот на Србию.

Аз нямам против хората които не искат да се ваксинират. Но в случая тоя е ареста щото се прави на голем тарикат. Като искат ваксина и не си ваксиниран не участваш ... толкова е просто.

Ако на тоя сръбски миризляк му се размине и го пуснат да влезе, им отиват на кино всичките глупости дето ги пеят

И къде ще излезеш..в Австралия ме съмнява. Виж, в Сърбия може..но е студено, а и ефекта ще е нулев .

Заложник е само на своята упоритост и типично балканска увереност че като е богат и известен някои номера минават навсякъде. Е, не минават съвсем навсякъде. Че австралийците малко са предобрили точно тия правила - може да се коментира, ама са ги публикували отдавна и всеки може да си "преценя" - ще ходи ли там или няма.

Точно.

Що не вървите и ти и тъпия ти син на пичку материну.

Професионален спортист, който посреща иглата поне по веднъж на ден ... и който ако бъде разграден на съставните си химични елементи, ще се окаже, че са повече от тези в Менделеевата таблица ... имал медицински противопоказания срещу някаква ваксина/субстанция/лекарство (както ви харесва)? Стига глупости!

Това му е част от работата - да се изкара нещо там бунтар и несъгласен. Реално може и ваксина да си е турил ама шоу да става.