Коментари - Бащата на Ноле: Синът ми е заложник, това е битка на целия свят | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Професионален спортист, който посреща иглата поне по веднъж на ден ... и който ако бъде разграден на съставните си химични елементи, ще се окаже, че са повече от тези в Менделеевата таблица ... имал медицински противопоказания срещу някаква ваксина/субстанция/лекарство (както ви харесва)? Стига глупости!

Що не вървите и ти и тъпия ти син на пичку материну.

Заложник е само на своята упоритост и типично балканска увереност че като е богат и известен някои номера минават навсякъде. Е, не минават съвсем навсякъде. Че австралийците малко са предобрили точно тия правила - може да се коментира, ама са ги публикували отдавна и всеки може да си "преценя" - ще ходи ли там или няма.

И къде ще излезеш..в Австралия ме съмнява. Виж, в Сърбия може..но е студено, а и ефекта ще е нулев .

Това му е част от работата - да се изкара нещо там бунтар и несъгласен. Реално може и ваксина да си е турил ама шоу да става.

Ако на тоя сръбски миризляк му се размине и го пуснат да влезе, им отиват на кино всичките глупости дето ги пеят

Ти си уникално злобен и дребна душица.

Аз нямам против хората които не искат да се ваксинират. Но в случая тоя е ареста щото се прави на голем тарикат. Като искат ваксина и не си ваксиниран не участваш ... толкова е просто.

Точно.

Да клечи на границата докато му омекна кратуната сръбска. След това, на самолета и обратно.

Австралия си има правилаэи не е длъжна да ги пренебрегва, заради един сръбски простак. Никой не го кара насила нито да се ваксинира, нито да ходи в Австралия. Да си стои в съветската кочина най-добре.

Абе айде бе , заложник.Хората си имат правила кат не ги спазваш си ЧАО!

Ми излез бе, сельо! Щял да излезе на протест, и? Този подчовек е една от основните причини имиджът на Новак Джокович да е толкова лош в средите на тениса, въпреки победите му. Абсолютен неадекватник

Нацистите също си имаха правила в скапания им райх, но това не им спести трибунала в Нюрнберг.

тоя боклук, на никого не му пука къде ще излизаш бе, смешник !

Хубаво, лошо , но цял свят знае Джоката и Сърбия, обаче като кажеш България, никой не я знае! Българинът предпочита да се скатае, да се наведе, докато отмине бурята.. Да се обреже, да приеме исляма, да е против отнемане цялосттта на Османската империя! То за това , за нашето освобождение са се били 56 000 сърби и само 7 000 българи!

И ние , и ние, покрай тях! Особенно Закона за защита на държавата! Раздел "Евреи". Много е интересен.

Всяка една дума от този коментар не просто не е вярна, а е напълно лишена от смисъл. Удивително постижение

Drama much? Джокович много добре е знаел че е имал разрешително да играе на турнира, но не и разрешително да бъде допуснат непременно в страната. В Австралия си нямат Путин да нарежда на всеки какво да прави.

Чудо невиждано! Как може някой да се противопоставя! Ужас ви казвам! Боледувал, не боледувал, две ваксини! Мътиш не мътиш, ще те изям!

едните му разрешили,а другите не го пускат. Тези дето му разрешиха дали са питали другите дето трябва да го пуснат да влезе за да играе на турнира?

" Тука се говори против негово Величество Султана! Аз излазям! Чи и думи са и действието в кой роман се развива? Ха ха ха ха

Лъжеш като западняк в ООН! Има издадена виза, подпис и печат! Не е от организаторите! Ти луд ли си?

Е как така криптофашагите издават визи на неваксинирани?!

Синчето ти се връща у Сръбско. Отказана му е визата та си легни да успокоиш нервите. Светът ще продължи и ако простия ти син пропусне един тенис турнир.

Я си ходи дома и не ни занимавайте с това говедо

имаш предвид себе си.

Де Би.л-а си остава Де Б.ил...я ще замеси Путин я руснаци...абе имбец/...ил с една дума.

Визата не е гаранция че ще те пуснат, визата по-скоро е оценка, че няма да забравиш да си тръгнеш. Пробвай да си влезеш с патлак на летището пък после обяснявай, че имаш виза и не мигат да те спрат....

Сърджан сигурно вече е на улицата. Дано да се е облякъл добре че може да настине.

Да де! Виждаш ли как си противоречиш! На едно мнение сме, а ти в първия си пост, си написал глупости. Издават му разрешение и след това виза. С разрешението и визата каца. Но, решават да не го пуснат, въпреки визата, щото не била правилната.

Рафа Надал е щастлив! Сега ще му дадат тштлата!

Ха визата е издадена, но няма нищо общо със забраната да не се допускат в страната неваксинирани

нЕ, ЧЕ ИМА ЗНАЧЕНИЕ, Н О ТОЗИ ГОСПОДИН МОЖЕ САМО ДА АПНЕ кУ*ЕЦА, ТОВА НЕ Е СЪРБИЯ.

Ще стои там и ще пита-има ли още ! Какво като е Джокович ?

Както казах - му виснАха топките от чакане и сега на самальот на Србию.

По -полека приятел да не се препънеш!Синът ти е като всички други спортисти!Сигурно при преводът на т.н. съгласие за влизане в Австралия не се разбрали нещо.Сигурно са казали не може да влезе в страната ,а пък той Джокович взел че пристигнал със всичкият си антураж!Да видиш ти!!!

Ноле постъпва правилно, като не желае да се ваксинира. Това е личен избор. Като не го пускат в Австралия ще си замине, но интересът към турнира спада.

Дааааа,там правилата са за всички ,и за велики шампиони и за обикновени зрители!!!

Аре стига сръбски глупости и рев. Да се беше ваксинирал или като е такъв мъж , да си беше признал , че е антиваксър а не че има нужда от изключение . Тъпанар Утре да го депортират до Белград . Много се радвам , че го задържаха .

Що е сръбин все е юнак, у Поле оди, у кучу сере!

всеки един коментар тук е неадекватен, злобен, завистлив и миризлив - робски душици сте вие - не схващате ли, че не е въпросът кой е Джокович, кой е баща му - а в това - кой има топки да се изправи срещу световния медицински фашизъм

Абсолютно е прав! Евала на Джокович, че не се продаде, както останалите!

За кое да се продава ? Отиде за милионите Австралия! Ако с татко му не бяха отишли щяха да да играят джобен тенис ! Ебати тенисиста ходи още с баща си на работа!

Отива за пари ,после другите фашисти! Когато сърбите избиха 6000 човека с друга религия и света ги спря КОЙ СА ФАШИСТИТЕ БЕ !!!

Мини на по-лека дрога! Може и тревичка,че много си фантазираш!

Ха, ха! Показахме му кой е шефа...

НА БЪЛГАРИНА МУ ЛИПСВА ВЪЗМЕЗДИЕ. А КОГАТО ГО ПОЛУЧИ - ЦАР Е. ПЪК МОЖЕ ДА Е ОКЪПАНО В БЕЗМИСЛИЕ, МОЖЕ ЗА СЕЛСКИЯ ПЕС ДА БЪДЕ, НО ВЪЗМЕЗДИЕ Е. ТАКА ЧЕ, ПРАЗНИК! А ВИЕ ТРОЛОВЕ, ОКЪПАНИ В БЕЗМИСЛИЕ, ДЖОКОВИЧ МОЖЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ СВЕТОВНА ИСТОРИЯ В СЛЕДВАЩИТЕ СЕДМИЦИ, НО НЕ СЕ ПОДДАВА. ЗАЩОТО ИМА ПРИНЦИПИ, ЗАЩОТО КАКТО СА НАПИСАЛИ ПО-ДОЛУ ИМА ТОПКИ. БАЩА МУ - БАЛКАНЕЦ. НО ИСТИНСКИ БАЩА, КАКВАТО ИСТИНСКА ФИГУРА МОЖЕ БИ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС, ТРОЛОВЕ, НЕ ПОЗНАВАТ. ТАКА ЧЕ, СПРЕТЕ, ПОМИСЛЕТЕ, ОТСЪДЕТЕ. ИНАЧЕ - ТРОЛОВЕ!

Този е пълен смешник. А Новак, колкото и да го уважавам като тенесист, никота не съм го приемал като личност. Винаги е бил селски хитрец.

Този self - proclaimed God and Martyr e тотал щета. Навярно напълно некадърен старец който се къпе в славата на талантливия си но нагъл и лицемерен self absorbed син. Светът в момента се събират и lobby около и за Julian Assange тъй като животът му е в опасност заради смелостта да бъде журналист off the grid. Това балканско леке не е герой и никога няма да бъде.