Коментари - Престижно равенство на Лудогорец в Леверкузен го остави последен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банда некадърници и Светльо Дяков, журналистическо мазнене, престижно последно място

СМЕШНО И ЖАЛКО .... НАПЪВАНЕ НА ЖУРНАЛЯТА .... КАКВО ПРЕСТИЖНО РАВЕНСТВО С ОТБОР, КОЙТО ИГРАЕ С РЕЗЕРВИТЕ (ТРЕТИЯ СИ ОТБОР) И ВЕЧЕ СЕ Е КЛАСИРАЛ, И ОЧЕВИДНО Е ПОДЦЕНИЛ МАЧА, БЕЗ ДА БРОИМ ТОТАЛНИЯ МАЛШАНС И БРОЯ ПОЛОЖЕНИЯ, КОИТО ЛЕВЕРКУЗЕН СА СЪЗДАЛИ И ПРОПУСНАЛИ НА ВКАРАТ ... ЕДИН СМЕШЕН И ЖАЛЪК ОТБОР НА ЛУДОГОРЕЦ ..... КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЗАЛЪГВА С ТРОХА, ДА СЕ ЗАЛЪГВА, НО ДА НЕ Я ИЗКАРВА ЦЯЛ САМУН ХЛЯБ ..... ЖУРНАЛИСТИКАТА НИ ОТДАВНА КОПАЕ ДЪНОТО, НО МАЙ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЯМА КРАЙ ДЪНОТО И ОТ ДОЛУ СЕ ПОЯВЯВА НОВО ДЪНО ....... И ТАКА НАТАТЪК ......

Защо не пишете,че Байер са играли с резервите?

И двата отбора играха с резервите и се оказа , че резервите на Лудогорец не са по-лоши от резервите на Леверкузен.Ако пуснем обаче резервите на ЦСКА-София или Левски в подобен мач нали ти е ясно , че резултата ще е категорично много на нула за германците ?

Престижно равенство за да се класираш последен, е нема такива гений в журналистиката като тези на дир.бг

Не са се класирали още последни.Остава един кръг в който може да се промени класирането.Много бързаш да се правиш на отворен.

Абе, може да се промени, но може и да не се промени! Ти пък що си мислиш, че си прав в случая и не бързаш да се правиш на отворен?

Ха ха

"...но през втората част разградчани поведоха преди да бъдат изравнени." Аз не мога да разбера какво се е опитал да изрази Авторът.

Страхотно заглавие! Нещо като дървено желязо! лудите завършиха престижно с игралите контролна среща рездерви на Байер! Браво капанци!

Лудогорец да не играха с титулярния си състав случайно ? Терзиев , Форстър , Швиерчок , Жоау Пауло и Лукас Саша какви са според теб ? За Леверкузен хич не беше контрола защото гонят първото място и го заявиха още преди мача.Заявяват го и сега за мача си с Ларнака.Резервите на Леверкузен видя ама тези на Лудогорец не виждаш а мазен грездей ?

Ако им свиреше български съдия щяха да победят.

Няма престижно равенство. Само победите се помнят.

Ще го кажеш ли например след мача България : Испания на европейското 1996 г. ? Или е когато ти удобно ?

не им дойде аъла ,че няма никакъв смисъл да водят 80 мин като за няколко се засират тотално в края!!! И това е на всеки мач почти!

"Българите"... редакторът нещо се е пообъркал? В този отбор има само чужди наемници, като от време на време се появява Дяков, много по-рядко Недялков и Терзиев. Но нито един от Делиормана, където за традиции и история на футбола и дума не може да става...

Абе т/р, 7 поредни години са и традиция и история! Ама на синьо/оранжевата смрад колкото и да и се обяснява , тя не е в състояние да разбере? Просто това е менталното и състояние!

И това е интерсно