17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

Сигурно съм расист, но едва ли ще побелее някога.

Великата Демо крация !

Явно е обидчива и се е обидила от това, че някой й е казал истината е я нарекъл "черна". Те всички негри са такива, а когато казват на белите, че са тъпи всички си мълчат...да докаже, че не е черна и я признавам

на колене

И грам представа какво страшно е депресията!!И проблемите на менталното здраве.

И аз също искам да не ходя вече на работа, ама с мизерната заплата която получавах до сега и нямам нищо скътано, не мога да си го позволя. И се налага да преборя металните си проблеми и да не се правя на лигльо.

Зам. главния прокурор на Тексас не съм го чувал, но Пиърс Морган преди броени месеци се изниза от студиото като пръдня из гащи, понеже не му хареса какво му каза негов колега за отвратителното му поведение спрямо Меган Маркъл. Та точно тоя плужек какво е изцвъкал по темата, определено няма значение :)

Живко, брат, ако някой ден те връхлетят психически проблеми, няма да имаш избор дали да се правиш на лигльо или не. Ще е цяло чудо ако оцелееш. Не ти го казвам със злоба, дядо ми се хвърли под влака, после баща ми го събира от релсите парче по парче. Да не ти дава Господ да разбереш цялата дълбочина на подобен проблем.

Пълна подкрепа за хора, които имат смелост да признаят за психически проблеми. Злато и първи места в гроба или на оня свят не се носят.

Кви психически проблеми? Обидила се е от тва, че някой я е нарекъл "черна" и й е казал истината

Прави се на циркаджийка

Нарекли я срам за нацията.А тя е донесла 30 медала на родината си!!!(?)Има ги такива навсякъде.Путунофилите в Русия казват същото за Гарри Каспаров Човекът е донесъл на СССР и РФ 11 (ЕДИНАДЕСЕТ)шахматни Оскари.Сега го плюят...

Тази мургавелка не е готова психически, онези трима мургави с дузпите на финала на европейското също не бяха готови . . . Нужно е африканците най после да се вземат в ръце.

Защо въобще участва тогава?

Как пък все тъмнокожи Осака сега и тая после кой Те даже не са и черни не са африканци а някакви мелези взели най лошото от всички хранени с сребърна лъжичка че някой да не каже че са дескридитирани Аре стига а

Белите винаги ли вкарват дузпите ве глупав ?

Отвратиелно поведение ?! Точно такова поведение заслужава Мегън

Днес коментаторите по евроспорт ни проглушиха ушите с нея. Хич да не я мислим-сега като почнат едни интервюта по телевизиите, при Опра, като почне да пише книги с размисли и мисли, със спомени, изведнъж от психическите и проблеми няма да остане нищо. Я го вижте Хари как заработва.

Сбогом! На никого няма да липсва тая дрога!

Мръсната ДЯВОЛ маймуна да бяга ОБРАТНО към Африка, да НЕ ни заразява с ВИРУСИ и да НЕ ни краде Работата...

Gugnelid

Абе осра се на прескока и я хвана яд от ниската оценка, та затова измисли "психически проблеми". Да се научи да губи!

Дрогата не прощава. Рано или късно удря я в мускулите, я в главата.

sudiite sa rasisti ,zashto sa idali tolkova niska otzenka?

Не съм сигурна ако беше бяла дали щяха да я приветстват, че се отказа. Със сигурност е напрегнато да се състезаваш и не е възможно да си винаги на върха, но това е нормално. Психическата издръжливост е не по-маловажна от физическата подготовка. Отказът и не е оправдан, но от друга страна настанаха времена, в които с по-добро се гледат понедените защото са “горките”.

Афроамериканците макар и надарени физически често имат крехка психика , воля и постоянство.

Допинга не прощава на никой....Като не се е чувствала добре можеше да отстъпи място на някой друг спортист..