17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гимнастиката е такъв спорт в който без бой и сълзи от малко дете няма как да успееш. Русия и Китай затова са най добри, защото там ноера все още минава. Такива като Бейлс дето вдигат шум ще доведат до крах на този спорт в Америка. След няколко години Аммериканския тийм от 1 ви ще отпадне от медалите само изчакайте.

Тия вече и здравей не може им кажеш.

Тея всеки ден по една статия за изнасилване и педофилия. Ама она, Аланис Морисет се оказало, че просто си правила секс на 15 годишна възраст, а от щатите и казали, че на тази възраст тя не разбирала какво иска, значи била изнасилена. Значи по тая логика ще трябва да почнем ударно да строим затвори, да можем да приютим всички братя роми (около 700хил.) за по 200 години, че то се видя и от самолет, че не можем да ги интегрираме.

Нещо си се объркал с данни от преди 50 години. Сега мургавите у нас са близо 1,5 млн и до десетина години ще са повече от българите...

Мнението на черните няма значение.

То и нашия сдухан лилипут Йордан Йовчев затова се прибра набързо набързо от щатите ... Нали там се изживяваше като треньор ... и като опандизиха 2-ма БГ-пишман-треньори ... и лилипута барабар с цялата фамилия обратно в Булгаристан. Значи хем лилипут, хем педофил .... ти да видиш !!!

Да очерниш името на някой без доказателства и д аму се присмиваш заради височината е също толкова неморално, колкото и да насилваш малки момиченца.