17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, Да бе Полша. Виена е по добре. Просто емигрира. Нашите олимпийци как останаха в Сащ след зимната олимпиада там?

Спринтьорката Кристина се скарала с треньора и избягала в полското посолство. А от къде знае къде е то в огромния град Токио ? В същото време мъжът и с детето бяга в Украйна, където никак не е на сигурно място. Там не обичат белоруси и може да увисне на някой клон в парка

Пишеш на телефоа “Посолство Полша” или просто си викаш такси и казваш същото.

Опитали са се да я качат принудително в самолета А е хванала полет за виена, за да не се окаже и нейният самолет със сигнал за бомба, като прелита над белорусия от виена е излетяла за варшава

Що намесват Лукашенко не е ясно. Треньора искал да бяга в щафетата тя казала че не се е готвила и отказала. Тогава и казва да събира багажа и да се прибира. Къде тук видяхте Лукашенко. Единствената следа от него е че е разрешил мъжът и с детета да пътуват за Украйна. От там вероятно за Виена. При соца спортистите бяха глезени. Е разбира се когато някой не можеше да се класира поради голямата конкуренция гледаше да се изкара репресиран след десети. Та и тази така ще поплюе за да и дадат някое евро и после ще я забравят. Да не мислите че като и дадат австрийско гражданство ще стане европейски или световен шампион. Ебебе Бикила отива на олимпиадата в Рим случайно като замена на основен състезател който се е контузил в последният момент. Тича маратона бос защото маратонките предложени от спонсора на олимпиадата не са му удобни. Как не се е сетил да каже не съм подготвен или няма да тичам защото нямам обувки?

Само едно уточнение. Името му е Абебе Бикила. И едно допълнение. На следващите олимпийски игри отново е победител (1964, Токио).

я кажи защо насила са се опитали да я качат в самолета? само това ти стига, гадни путинофили!!! дано до 9-то коляно да страдате. да изсъхнете под някое дърво дано, мръсни изроди. Смърт за вас и вашите роднини!!!

Това че е насила го казва тя. Практически тя може да си говори каквото си иска и няма как да се провери.

И кога ще чуем за новичок ?

Новичък , като сменят Батката, бе.

Батката ,,като дои Русията,, и заиграва със Запада , беше демократичен пич. А сега е върл камунистически диктатор?!

Страхотна грижа за спортистка, която иска по-добри финансови условия. Изкараха я политически беглец идиотите, а тя си избира Австрия пред Полша и си каза, че никой не я преследва политически и има конфликт с треньорите. Някой "демократ' води ли си статистика колко наши спортисти се състезават за други страни и дори извоюваха медали? Обратно пък ние колко привличаме да се състезават за България? Нашите треньори, футболисти и волейболисти в руското първенство бегълци от тиранията на ББ ли са? А 2 милиона гастарбайтери по света от какво бягат... и т.н.

jingiby

Да живее беларуския комунизъм. Баш комунизЪма на ЕвропаТА....

Скрий се, бе! Не може да се сравни с този под Айфела! ...Кога ще ги стигнем амерканците ??@!

Нещо не мога да схвана логиката. Недоволна от треньора си , а иска политическо убежище. Бай Тошо беше така. Криел се но никой не го търси.

То точно това е някакво психическо заболяване. Както имат и мании за следене. Не знам дали е шизофрения, че не ги знам болестите.

Тези като бягат, някой гони ли ги? Някой някога да ги е спрял да пътуват? Що за фарс разиграват, че и нашите "независими" медии пригласят...

Тия които са живяли по време на тоталитаризма знае колко "лесно" можеш да си вземеш нещо по ценно и да отидеш в друга държава. Тук журналята се упражняват и търсят по глупавички читатели.

Не! Просто никой не ги пуска. И при "хубавия социализъм" беше така. Разправяха ни колко много зле е на запад, но задграничният ти паспорт стоеше на съхранение в милицията, границите на страната се напуснаха само след издадена изходяща виза, на 20-30 км. Преди границата имаше милиционерски постове и там се преминаваше само ако живееш в граничната зона, ако имаш т.нар. открит лист или имаш задграничен паспорт. А, пък граничари стрелба по тези, които искаха да минат границата не през КПП то. А ти, си просто едно агитаторче финансирано с копейки.

Не се излагай повече. Мъжът и е отишъл в Украйна, тя си избира Австрия или Полша, ... Кой може да спре национален състезател който пътува всеки месец по света просто да остане ? Преди 40 години Наум Шаламанов спряха ли го?

По комунизма като дете съм пътувал всяко лято в чужбина.

Не иска в България? Колко страно?

Всичко е Фарс ! Поне не ни Лъжете , искат това Семейство да се легаризира и да лапа парички като ,,десиденти "! Никакъв Лукашенко не ги преследва , стари номера от Селски вечеринки !

Май у в ваше село ги играят тия номера, селяк!

Баш така е, както го казваш. Той и самолета сам си кацна и онзи противникът на Лукашевко с радостна усмивка скочи от самолета, а на земята го посрещнаха с букети с цветя, на червен килим. Ей, това червените агитаторчета много елементарно го карате бре!!!!! Това ли ви е максимумът на интелектуалния потенциал?

Тая ако беше гъкнала по-рано, въобще нямаще да я пуснат да излети от Беларус за Токио. Тя чакала да отиде там та да почне да критикува олимпийския комитет на Беларус, оглавяван от сина на Батка. Що не критикува преди това ? Планирала е цялата работа за да се вдигне тоя шум и да си уреди сладък животец с убежище в Европа.

Протаса си го предадоха неговите с главна цел -да активизират протестите в Беларус, които естествено си бяха ,, поумрели,,. Това е , друже.

Ша му фанат '' паздерката-''ъ на Батката.

Охоо! Батката вече се сдоби с тайни агенти във Виена и Киев.