Коментари - Беларус стартира квалификациите с 0:5, но едва ли ще ги завърши | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и да ги изхвърлят и да не ги изхвърлят все тая. Същото важи и за нас. Все слабаци. Поне няма да трошат пари ритнитопковците. А иначе да си спретнат един турнир "приятелските държави" и както едно време победител да е все Русия. Да ама егото на Китай и Северна Корея не е по-малко и едва ли ще го постигнат защото и техните "слънца" искат да са първи.

защо злорадствате ,какво ви интересува Беларус пак ли политика

Не помня дащ великобритания и цялото компнуелт да са инали забрани да играят след октомври 2001 или началото на 2003 или 2011 Пъм нападнаха няколко държави

Chatgpt да ви пише статиите

Футболистите на Русия все пак играят в някакви вътрешни първнства. А какво да кажат фигуристите ,скиорите ,биатлонисти , атлети и т. н.които хвърлят толкова труд на вятъра . Това им е живота ,това са им дохосите Дали си викат наум Да живее Путин

Дреме,ли ти?

УЕФА и ФИФА фюса превзети от атлантицити.

статия за евро 2004 от скрина ли я извадихте?

Мале , тия Лукашенко ще ги набута в затвора !

Да бяха пуснали диктатора-картоф в нападение. Ако четете държавната пропаганда на Беларус, той може и разбира от всичко!

Опорочаване на всякакъв вид социален живот правят западните експлататори на света! Докиато не се махнат агресорите отр САЩ няма да има миртен свят! А ЕС е изпаднал до пълна колониална, културна и спортна зависимост! Защо нямаше санкции над САЩ, които непрекъснато водят войни по света?

Изчезни глупак, Беларус са по зле и от Русия. С тях и без тях все тая. По добре без.