Коментари - Белгийците категорични: Можем да бием всеки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един истински мач срещу позавехнала Бразилия и вече ... Май забравиха как японците замалко да ги отнесат

Това им е навик. На един такъв бияч още му се търкалят кокалите някъде из мазетата на Царевец......

Абе, да питам нашите т.н. ултраси: да видяхте бомбички, димки, и всякакви простотии, което вие демонстрирате по нашите смешни стадиони??? Няма, нали? Да забелязахте огради, шипове, вериги и изолирани т.н. клетки за публика на противнека??? Няма, нали? Еее, кога ще се вразумите и спрете дивашките си изцепки?

И привържениците на отборите на световното си седят един до друг. Няма битки, псувни, чупене на седалки и замеряне с тях. Няма цигари дори!!!

Всекиго се казва, не всеки

Следва бой от Франция до посиняване.

Обикновено след такива изказвания ги бие първия който дойде.

с чудесно избрана според противника тактика , умело балансирал състава на отбора във всички линии на игрището ! Плюс отборен дух , желание за добра игра, хъс .... и резултата е на лице !

Уф, следва приземяване ...

Ако отборите, с които играете си вкарват по 1-2 автогола може и да биете всеки, може би... педали.

Срещу Франция спират. То и Бразилия да бяха и те щяха да спрат от Франция. Поне бразилците си спестиха резила от разгромна загуба от Франция на полуфинала, щото не им мърдаше ново 6:1 този път от петлите....

С малко късмет, автогол и страхливо треперене... Дано Франция ги опука.

Отбор, който не е губил в последните 24 мача, може да си позволи подобни изказвания. Още за европейското 2016 бяха голяма сила, ама им трябваше тренер, който да знае как да ги нареди според противника, а не да търчи като потен истерик покрай тъча....Дано спечелят купата, пък ако не са те, нека са хърватите;)