Коментари - Бензема приключи с националния отбор на Франция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Трекляно, примерно! Иначе щеше да знаеш, че липсата му се оказа решаваща да си сдадат титлата! Още преди старта се зададе бурята и това беше първият сигнал, че нещо се мъти ще има изненади. Така и стана. Сега са като припикани мушката в съблекалнята, за да се стигне дотам, че лично Макрон да влиза и да им бърше сълзите и задниците. Еми биха си ги и това си е! Да се радват, че и дотам стигнаха. Чудя се как можаха англичаните да им се дадат така глупаво и да пропуснат дузпа. Нещата щяха да са други и да им охладят амбициите. Треньорът направи каквото можа да позакърпи за авторитет отбора, но пробойните бяха фатални. И каква ти Франция - че то 3/4 бяха все от колониите....Май и при останалите беше така, затова хората се бъзикаха, че бяла Аржентина надви африканска Европа! Та така около Бензема. Да, неудобен е за някои, защото не си затваря устата пред мизерниците и казва каквото мисли и каквото вижда, без напудряне за пред пресата и света! Направо като Златан Ибрахимович, или и той ви е омразен? Ха-ха-ха!

Във Франция съм от 92. Наблюдавам ги, не могат да си скрият кирливите ризи, не само във футбола. Бензема се взе за голямото добрутро, да приключва изобщо с футбола. Дешан постъпи точно както трябва, постави на мястото му това леке.

Браво на Дешам, че не се поддаде да включи този вулгарен мюсюлманин, изнудващ съотборници, в състава на Франция по време на елиминациите. Имал Златна топа, нам кво си - мръсната мюсюлманска свиня изнудваше съотборник, на пртия с друго гнусни араби - пълен брадясал боклук.

Тоя никога не игра за Фрянция алжирска отрепка

Е нищо, сега вече може да играе за Мароко

Може и да се върне. Проблемът му е по-скоро с Дешам, а не толкова с националния отбор. Не могат да се дишат, пък и Дешам леко го унижава и пренебрегва през годините. Убеден съм, че ако Бензема беше играл на това СП вместо резервата му Жиру - Франция щеше да е по-силна. Не е разумно най-добрият футболист, с току-що взета Златна Топка за последния сезон, да се отказва от националния си отбор.

Жиру е рядко подценяван футболист. Бензема може и да е по добър нападател, но като човек е леко лно и разваля обстановката в отбора. Дешам изгради сплотен отбор и Бензема Ане му трябва, според мен е въпрос на време и другата "звезда" Погба да бъде разкарана окончателно.

Дешам обича посредствени футболисти, които да му козируват щом го погледне. Не понася играчи с характер като Бензема и Погба. Но без тях няма как Франция да стане СШ. Някога беше треньор на нашия Божинов в Ювентус. Валери не беше изпълнил негово указание на двубой, след това не се беше извинил на Дешам в последвалия след мача разговор. И Дешам по закотви на скамейката и го разкара от Юве. Това прецака кариерата на Божинката. Дешам, и само той, е виновен!

Ми че той затва е трвньор за да му изпълняват нарежданията

a da si nayasno che tazi zlatna topka beshe naglasena ?

Сърдитко. А какво стана с колегата му, който изнудваше?

Арабски нрави.