17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, така е. Израсна в комунизъм и стигна до Манчестер Юнайтед. Днес раснат в свободния капитализъм и стигат само до най-близкия тату салон или селската дискотека.

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя..>>>>> WebJob55.COM

Ей на това му викам съчинения по картинка! Що лъжа е изтракал нашенеца, що кьорфишек. Соросоидите ряпа да ядат с техните измишльотини за соца! Един -двама идиота като тоя и американското посолство ще спре да плаща на антисоцдраскачите по форумите! Само едно е пропуснал Барбучко! Има все още хора, живяли по онова време и лъжите му не ловят дикиш!

Горкият! Какво "гладно, мъчително" детство-той чакал, тати чакал, мама чакала, брат чакал за хляб и т.н. и станал това след тези мъки. Представятели си какъв щеше да бъде ако беше изразснал в развитото капиталистическо общество на Запад? Роналдо щеше да го гледа отзад! Хубаво е човек да мисли /футболист!!!!!!!/ преди да се изходи по някаква тема!

Така е ..нищо не помни дребосъка. През 1990 година е бил едва на 9 години. Какви ги дрънка подяволите? Той говори за времена 10 години след промените. Когато новоизлюпените капиталисти ограбиха банките и хората.

тук, в родното блато, никак не обичаме друг да е изплувал до брега и дори да се е качил на някой връх, колкото и малък да е... А ако, недай Боже, се пребори и се появи и на още по-високо, където силно духа, но и където цял свят го вижда, то веднага ще искаме да го свалим долу, при нас, в калта и лайната... Имената на Берба, на Стойков, както в чужбина казват да Бербатов и Стоичков, се помнят и до днес навсякъде, дори в Коста Рика, Нова Каледония, Кения, Фиджи или Бруней... Това го потвърждавам от личен опит. Там хората свързват България, която даже не знаят на картата, с нашите Бербатов и Стоичков? Но, присъщата ни завист и злоба пак прозира дори в коментарите тук... Това ни е Съдбата!!! Да се плюем и мразим!!!

Пиринска Македония при комунистите се превърна в райска градина. Особено селата. Многолюдни, с училища и болници. Бербо не е имал хляб, защото баща му е лежал за изнасилване. С тия поданици никой няма да му се върже. А майка му - видна гербаджийка и тя колко ....... потроши докато се издигне.

И сега пак се връща при комунизма, понеже всички му разбраха номерата с "контузванията" и лапането на заплата от пейката. То и аз искам да взимам заплата, а само да гледам. Ама просто не е достойно.

55,Опашки за хляб и ядене ИМАШЕ при Жан!!!!!!! Ти си храненик на КомуниЗЪМА! По -лошо от комунизъм нямя и то най-вече липсата на СВОБОДА. Те ,комунистите ОГРАНИЧИХА ПРАВАТА НА ХОРАТА и си живучкаха. Но има господ,къде е комунизма, "Великия СССР", Соц.с-мата ???!! Къде са - в СИФОНА и Добре.

Какви глупости пише тоя? Комунизъм, опашки за хляб...Той въобще си няма понятия от тия работи, и в какво време е живял.Започва да играе в юношеският отбор на Пирин, Благоевград, през 1991г, а в София идва (с бурканите) през 1999г. По това време комунизмът отдавна е заменен от прехвалената демокрация.При комунизма опашки имаше за банани, но не и за хляб.

ПъленмишоксиМиткоБербатов!!

Това е като приказка: Бербатов избяга от селото си , но селото не избяга от него. Остана си селянин и дори от Манчестер го изгониха. Тъпа лигава балерина, не го приеха дори и циганска Индия, пълен лузър и безхаберник.

Май ти е трудничко да приемеш, че има хора, на които мечтата им не е да принадлежат към софийското гето?

на онеправдания наужким бербатов. уфф. досада.

чакал за хляб и е нямал какво да яде при демокрацията. Значи в ЦСКА не са им давали нищо за ядене на футболистите - гадна работа! Иначе западняците много обичат да слушат колко е зле при туземците и да се чувстват велики по този повод.

Бербатов се вписва идеално в ролята на посредствен соросоид - българофоб на първо място, лъжец на второ, мързеливец, надменен и, разбира се, сребролюбец. Жалка история е това момче, болезнено разочарование за общността, към която принадлежи - а тя е българска, за негово огромно съжаление. И за наше също, защото е част от тази общност, щем не щем.

никога не съм бил голям фен на Барбука, но пък не може с лека ръка да не се възхитиш на начина по който оценява малките неща в живота. тук изобилства от пубертети (сини, червени, зелени, кафеви), които си нямат идея какво беше в онези години и не могат да го разберат. за хляб опашки не е имало, както казва Барбука, но за всичко останало имаше. знае се, че в сряда ще карат олио в кварталната бакалия и родителите пращат децата да чакат още в 8 сутринта. не се знае по кое време ще дойде олиото. събират се по 3-4 деца, чакат с пенсионерите и играят карти - всеки си има ред. пазаруваше се с купони само. за бензин пък се чака в колата, а понякога по 2-3 дена. спиш там и идват да те сменят, за да отидеш до тоалетната. така беше в онези години и хвала на Барбука, че помни, не се срамува да го сподели и го оценява!

Както казах вече, опашки за хляб имаше по 10 метра. Хлябът при нас се продаваше само в хлебарница. Чакаш с часове да дойде камиона и в събота по обяд вземаш 3-4 хляба да ви стигнат до понеделник, защото хлебарницата в събота в 13.00 хлопваше кепенците. Ако закъсаш в неделя за хляб тичаш по комшиите или в някоя кръчма или ресторант да ти се смилят. Може и няколко филийки само да ти дадат да ти спасят положението. За бензин преди 10 ноември не помня да е имало проблеми. Винаги като тръгнехме за някъде зареждахме на бензиностанция без проблем. По Луканово време стана кризата с бензина. Купоните бяха пак по Луканово време. Купони по соца не е имало. Олиото ми го продаваха наливно. Тоалетна хартия нямаше. Сирене кашкавал и масло винаги си имаше и телешки салам и камчия най-често.

изобщо не говоря за времето преди 10-ти!!! преди 10-ти опашки за хляб имаше единствено по селата, където хляб не се произвеждаше ис е караше от градовете. хляб имаше във всеки супермаркет. друг е въпроса, че по селата хората купуваха по 10 хляба и с него хранеха животните. всичко което съм упоменал в предния пост е за след 10-ти ноември - датата на която беше убита българщината.

едва ли знае какво е комунизъм . За да знае трябва да е чел ,но това звучи като виц.

Комунизмът създаде отлични футболисти които ни класираха четвърти в света. Капитализмът погреба футбола на България ,както и цялата държава и ликвидира нацията само за 28 години

българския футбол го погребаха същите ония четвърти в света

едно просто педи си остана аналната принцеса спукаха го от подигравки.

Говориш за себе си бе трамбования редовно от мингяни

Това което е постигнал с талант и труд Бербатов,не се е удало много българи!Уважавайте труда и таланта,защото не останаха такива хора в територията ни!А нека тези които хулят и обиждат един успял българин,да се замислят с какво самите те са известни!

Това което е постигнал с талант и труд Бербатов,не се е удало много българи!Уважавайте труда и таланта,защото не останаха такива хора в територията ни!А нека тези които хулят и обиждат един успял българин,да се замислят с какво самите те са известни!

Лигавите софиянци опашки за хляб може да не са виждали по време на соца, но аз съм от село и редовно висях на опашки всякакви. В т.н. гастроном рафтовете бяха пълни със шипков мармалад и нектар от дюли и ябълки защото друго нямаше. Месото беше нормирано като доставка и като изпълнят определените количества за месеца и докрая се кефиш само на кучешка радост. Каймата беше един вид, цялата от мас и сланина и накрая кюфтета ставаха за супа топчета. Ама пусто сега не мога да се сетя как се казваше точно думата която отговаряха продавачите , че изпълнили плана за месеца за продадените килограми месо и кайма. Опашки ставаха и са кмервирши. Виж пилетата бяха винаги достъпни и у дома само пилета ядяхме. Луканка не зная какво е това нещо и шпековия салам под рафта го даваха. Хлюбът беше Добруджа и Стара загора и типов и висях поне по час за да взема защото много хора си хранеха прасетата с хляб и го купуваха с чувалите. Задавайте ми въпроси още да ви разказвам.

личи ти, че си родена след 95 ...няма как да отговраряш на въпроси от преди това. А едва ли помниш и първите си 7-8 г. та може да говориш за след 2000 г. По "комунизма" всеки окръжен град имаше спортно училище и подготвяше сериозни спортни кадри. Всяко село имаше стадион и отбор. сегашните левски и цска са смешни на фона на тогавашните отбори от В група.

И сега се сещам че веднъж в магазина зад витрината бяха наредени тави с нещо жълто по 20 стотинки килограма . И само това като месен асортимент. Било вимета от крави представете си. Вие знаете ли как се приготвя виме от крава, щото аз и до ден днешен не зная?

Не знам за каква липса на месо по селата дрънкаш преди 89та.. Хората на село имаха собствено месо и принципно не се налагаше да го купуват въобще... Колехме по 4 прасета края на декември, имахме кози, кокошки... Селото имаше мелница и част от житото ти се даваше после като хляб и тн ... Май като гледам твоят опит от село е от някоя книга на роден след 10.11.89...

едно просто педи си остана.барби аналната принцеса.

явно е закъсал за кинти и зе да пише простотии по поръчка. Слаб като футболист пълна нула като човек! Лъже и маже ,но няма кой да върже на такива опашати лъжи. Никъде никога не е имало комунизъм...още от заглавието лъсва глупостта му. САЩ се опитват, но и те не могат още да го построят както си пише в дебелата книжка издадена в Лондон преди 2 века.

барбутов ,ти си най-скъпо платения мързелив ритнитопковец,лайнар си беше ,лайнар си остана ,жив и здрав бъди се така,много поздрави от китай,се са чудят що си бил там

Човекът явно е искал да каже, че е постигнал всичко сам, но малко е попрекалил. По онова време, т.н. соц. не си спомням да съм чакала с часове за хляб, когато баба ми ме пращаше. Даже много се радвах, че отивам, защото хляба от близката хлебарница беше невероятен- с хрупкава коричка, едвам го чаках да изстине. Но за Бербатов- няма лошо да се хвали с това, което е постигнал, ама все пак и ние сме живели тогава.

1. Комунизъм в България не е имало,имало е социализъм. Това трябва да го знаят и децата. 2. Този футболист докога ще се изтъква с миналото си. Крайно време еда стане треньор на някакъв отбор и да се докаже на по-високо ниво като ръководител.

ей нас.рахте се бе червени помаци, селяни миризливи. Не ви изнася какво е казал за комунизма, защото сте мръсна червена сган цели поколения. Долнопробни, завистливи , природно прости дребни души

КГБ

Барбуков, добре, че си израснал в комунизъм, че иначе и чеп за зеле нямаше да стане от тебе.

За руски идиоти забранено!!!!

Барбуков пак падна, ама този път направо се насра

Жалък комплексар !!.. Доказва, че парите не правят човека ! И ИГРАЧА !!!..

Chefo77

Колкото и да го плюят и псуват, това е един от най-добрите български футболисти, играли някога.

Е, и кво?Много израстнаха в комунизъм и стигнаха далеко.Кой в Барселона, кой в Щутгарт, кой къде.Мене друго ми е интересно, що тия дето израстнаха в демокрация до никъде не стигат?Къде са?

Може да имаш милиони и пак да си нещастно, дребно човече !.... Що е "маке", все е ...

Маркс е погребан живиял и погребан в Лондон а Капитала го пише на основа на това което наблюдава от части и в Манчестер))))))

Много го харесвам ама ги е надрънкал едни....хахах както много хора отбелязаха той е бил на 7-8г 89-а,а опашките бяха после в хубавата демокрация и имаше опашки,но чак пък 1км опашка ееее!!! ХО ХО ХО

Горкият "дисидент" !... Същински Зоран Заев - нещастен и дребен македонски комплексар !! Жалко, че се "отърка" у големите - нищо не прихвана ! Приличаш на един от СЕЛО Плоски !!!..

89 година Бербатов е бил на 8 годинки - втори клас. Та въпросът е в какъв точно комунизъм е исраснал.

meto , ти като си бил на 8 години си преминал в трети клас , после си го повтарял 8 пъти , и са те взели после в Строителни войски , нали ?

израснал си в помашката махала и в нея ще си останеш завинаги!

Бербатов и той горкия взе да издиша. При какъв комунизъм е израсъл като 89-та година е бил в първи клас? Бербатов бързо се чупи от капитализма в България, от разрухата, глада и мизерията.

Мисля че бавно и леко изтрещя и Бербо.... хубаво е да си известен, но помни и почитай от къде си тръгнал, село Марикостиново, и недей толкова да си вярваш, че за българският футбол нищо не направи, все се пазеше, други бяха големите преди теб, повече хъс имаха, повече мъже бяха, повече за България някак... инак не всичко е пари и Бербо чак сега го разбира, по трудния начин...язък

КГБ

Барбук, тия иди ги разправяй на децата в яслата, нищо не помниш от соца.

А ти кво помниш! Апартаментче подарък от партията! Корекомчета! Тати как пише на масата донос срещу колега на работа! А! Познах, нали!

КГБ

Не позна, тати беше безпартиен шофьор в ДАПа и с много труд си построихме етаж от къща , купихме си чисто нова кола, ходехме всяка година на море и две седмици на планина, нормален живот през соца за, който западния работник може само да си мечтае.

Татито викаш бил безпартиен шефьор, а синчето му рубладжийски трол-копейкаджия! ХАХАХА

КГБ

И на тоя цървул комунизма му виновен.

Само на червените курви и галеници на бкп като тебе им липсва онова време!

ХАХАХАХАХА И Барбука ви го каза, червени кратуни! НО няма нужда! Всеки може да пусне телевизора и да види колко "добре" живеят във Венецуела, Сев. Корея и Куба!

Нещо кат Боко от филията с мас до д-рХонорис Кауза наПернишкия У-т с 5 букви до кмет и премиер с милиарди в офшорките в Люксембург Ливан и Катар и снимки и потупвания с Меркел Макрон и централата на ЦРУ ,дообединител наЗапаадните балкани

А така видял си Роналдо как е тренирал, но ти не прихвана грам. Сега той е на 34 и ще продължава да цепи в Европа, а не за временен договор при циганите...

Простотията му го провали като футболист тя ще го провали окончателно и като човек.

Ако наистина е казал тези простотии, жалко за него. Опашките за хляб са след 1990г и дори, и те не изглеждаха точно така. А при комунизма брат му е бил в детската градина и уверявам ви, имал е какво да яде!

Бербатов, "пообразовай" се малко по отношение на историята - и по - конкретно прочети нещо по История на физическата култура и спорта в България по времето на соца.(комунизъм никога в България не е имало , ако не броим студентите от ВИФ Г.Димитров ). По - важното е че именно по времето на соца.(лошия соц.) България се е класирала в тройката по медали на Олимпийските игри - борбата е била между СССР,ГДР и България. И понеше си неграмотник по история на България - соца.(както казваш ти комунизма) приключи на 10 ноември 1989 година - сигурен съм че до тази дата може да си чакал на опашка за цветен телевизор или нещо от сорта, но не и за хляб - и то четири часа. ... ако не ти се чете - попитай баща си - той ще ти разкаже, надявам се.

Луканов , Виденов - нямало соц. Ха-ха. Соцът бил свършил. Ха-ха

коя олимпиада?

Chefo77

Е как коя, 80-а. То друга няма. И как няма да е на трето място, те общо са учавствали 10 държави, от които половината - параолимпийци.

Потърси информация по темата - може пък да намериш и отговор на въпроса си.Катио начало започни със Гугъл.

Имаше то....сънища. Всеки сънуваше как се събужда в Западна Европа или Америка СВОБОДЕН !!! Бе как само за 1 ден не отвориха границите по онова хубавото време на соца, да видите вие какво щеше да значи миграционна вълна. Тази днешната щеше да ни се стори кат детска игра. Мръсният строй се изроди на пост-социалистически и сега вече е жестокото...

Бербатов, "пообразовай" се малко по отношение на историята - и по - конкретно прочети нещо по История на физическата култура и спорта в България по времето на соца.(комунизъм никога в България не е имало , ако не броим студентите от ВИФ Г.Димитров ). По - важното е че именно по времето на соца.(лошия соц.) България се е класирала в тройката по медали на Олимпийските игри - борбата е била между СССР,ГДР и България. И понеше си неграмотник по история на България - соца.(както казваш ти комунизма) приключи на 10 ноември 1989 година - сигурен съм че до тази дата може да си чакал на опашка за цветен телевизор или нещо от сорта, но не и за хляб - и то четири часа. ... ако не ти се чете - попитай баща си - той ще ти разкаже, надявам се.

Луканов , Виденов - нямало соц. Ха-ха. Соцът бил свършил. Ха-ха

уважавах те като футболист, но сега ми падна в очите. Опашки за хляб по време на соца нямаше, а в първите години на "демокрацията" - 91-92 г.

Луканов , Виденов - нямало соц. Ха-ха