17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gays xa xa xa

Ти кой беше ?

Тоя понякога яко се изцепва.

Кой е тоя за да каже това нещо, него дори не го познават никъде, това е типичен български завис.

от години не играе и е аут.

Керала Бластер, седи мирен, спомняш ли си масичката в ресторанта....Истинските фултболисти не отиват само за пари. Мнението ти щеше да тежи, ако имаше бенефис и се беше отказал навреме

Обсолютно правилно е Левандовски да спечели. Той допринесе много за трите купи на Байерн.

Само ти заслужаваш,но наградата ти ще бъде Мис Плеймет или поне грамота за балетно изпълнение на ролята на умирающия лебед.Стой си в блатцето ,защото не ставаш даже да им носиш топките.

Голямглупак си бе олигофрен. Ако те изберът за нещо ще те разкараме ама. Еко бе мекотело тъпо, селска пръчко. Това че си взел пари заради глупавия свят да дава на глупаци не ти дава право бе идиот . Тъпак мръсен

бербо говори за годината ... не говори за десетилетието ... спрете с хейта и мислете с тия чайници малко ... и да прав е :)

Бербатов е най-добрия български футболист !

Митке, ти на холандски гъбки ли си?!?!? Когато имаш подобна статистика с Меси и Роналдо, то чак тогава имаш някакво право да им даваш оценки!!!!! Не те ли е срам? Пълен позор! Изпрати им твоите оценки на техните официални страници...... Бах мааму к’ви миндили сме българите!?!?! Ти си като Пулев, само приказки!

Надявам се коментарът ти да е ироничен. Не защото Бербатов не е голям, все пак стигна до МЮ. Къде обаче слагаш Стоичков с всичките му успехи на клубно и национално ниво? А да си чувал някъде да са го държали на пейката?

Това северомакедонско миризливо лайно барбуков пак се е изходило некомпетентно. Изчезни бе кретен. Не те искаме в ръководството на българския футбол.

Много ама много си тъп не селянин мръсен. Абе глупак скрий се бе цървул долен, самозабравило се лайно

Северно Македонскио перукер Мите Бербатовски се изказа по теми които не са му от калибъра . Той и все това прави .

Я па тоа,ходи да даваш оценки в цирка,клоните като теб са там.

1. Гунди 2. Стоичков 3..........

Меси да земе награда та

Класацията ви е нормална за Левскар, но Гунди е силно митологизиран. Безспорно е билталантлив футболист, но "най-добър" е далеч от реалностите.

ПРАВ Е .... ТО ДРУГИ ФУТБОЛИСТИ НА СВЕТА И В ЕВРОПА НЯМА ВЕЧЕ НАД 10 ГОДИНИ .... САМО меси и кр. роналдо .... ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАДЦЕНЕНИ ФУТБАЛЕРЧЕТА СА И ДВАМАТА ..... И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОДПИРАНИ И НАТРАПВАНИ ЗА РАЗНИТЕ ТАМ ТРОФЕИ И КЛАСАЦИИ В КРАЯ НА ГОДИНАТА ..... ВСЕ ЕДНО ФУТБОЛ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ ПРЕДИ меси и кр. роналдо .... НЯМА И ДА ИМА СЛЕД ТЯХ, НЯМА И ДРУГИ ФУТБОЛИСТИ В МОМЕНТА, ОСВЕН ТЯХ ... СУПЕР ЖАЛКА ИСТОРИЯ СА И ДВАМАТА СУПЕР НАДЦЕНЕНИ ФУТБОЛИСТЧЕТА .... БЕЗ ТЯХ ФУТБОЛЪТ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО ИНТЕРЕСЕН .....

Бербатов е на"ти" с футбола. Хиляда пъти по-добре от вас го разбира. А вие умеете само да лаете. Я си спомнете У Англето кой стана голмайстор.