Коментари - Бербатов отново призова за оставки: Всеки носи вина, но най-голямата е на ръководителите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барбуков да се скрие някъде и да не се показва пред народа, който предаде като отказа да играе за националния отбор. Предателите никой не ги обича.

Митко-Шарлатанина и той иска шеф да става, но първо трябва да поноси малко таблата. Предателите никой не ги обича, брахме му срама срещу Сърбия.

вкараш 4 на Ливурпул в един ма тохава може и да достигнеш нивото му

Оставки трябва да има не само заради тия две загуби. Оставките са заради цялостното състояние на българския футбол и неговото трагично състояние от десетилетия.

Навремето викаше - защо да си чупя краката за националният отбор вместо да си карам мерцедеса. Предател.

Беше

Предател.Не ставаш и ти.

Ами те са си темерути и оставка няма да подадат. Ама и Бербатов подходи доста аджамийски, надали той е добрия вариант. Трябва някой който да може да скочи на Домусчиеви, Гришата, Ицата и всички дето са против квотите за чужденци. А и президентството не трябва да раздава с лека ръка българско гражданство. Като изключим Моци, сърбите и още един-двама другите с български паспорти даже езика ни не знаят (а това е условие за гражданство).

Само не избирайте тоя изгладнял продажник.

Бербо, бегай да рисуваш! Ненаяде се! Мартинчо, дали си намери заграбените милиони.Тоя не може да се грижи за парите си, тръгнал да води БФС.Стилиянчо, лекувай се и не се коси. "Всяка промяна е за по-лошо", казал е народът!

Бербатов щял да вземе брат си за финансист. Просто, триото нямат вече пари и се чудят от къде да докопат! А, бай Тошо им го бе казал: "Като нямаш пари, какво ще решаваш? Ти си никой!"

Никога няма да си подадат оставката Боби Михайлов и тези окло него в БФС,защото няма как да изкарват пари без да работят.Боби Михайлов нали подаде оствка ,но видя дебелия в живота и се върна на топлото местенце.Дали националите са били или паднали важното за тях е ,че заплатата върви даже когато дъжд от оплюване срещу тях вали.В исторически план това ще остане като най- некадърното ръководство на клубния и национален футбол. Тези тунеядци начело на БГ футбола са оперирани от срам и достойнство ,боклци за които няма почивен ден за простотиите им.

Ехх маму стара да взема и аз ли да си сложа перука. Много добре са я присъдили на митака. Ама хваща ли гаджета тая работа или?