Коментари - Бербатов призова БФС да спази закона и да върне изключните клубове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая помиярска сган станаха по нагли от политиците ни. Да им пратим по една ракия и да си ходят вече Остаряха и не стават вече . Нямат и капка свян че эаличиха радостта ни от 1994г Эа това и вече не скедя фитболът ни. Отвръщава ми се от тия мисироци.

Отново и отново младата перука се напъва да замести старата перука. Нека първо да поработи малко. Не става без да имаш 2 дни трудов стаж в живота си да станеш шеф на БФС. Митко Перуката по цял ден виси на кафенето на ул. Оборище с група чорбари, да бистрят нови начини как да се намърдат на шефски места в БФС. Ако това ще е Промяната, не, благодарим Мите! Предаде националния отбор и държавата България, а сега искаш да се намърдаш на хубавото. Рано ти е, не си пораснал, предателю!

между това Бербатов да стане председател на БФС и това в България футболът да стане гледаем като в Англия има едно 40 години.... И няколкостотин клуба, които трябва да еволюират в мисленето си до друго равнище на развитие. С две думи - "няма да стане", но му желаем късмет. ПП. спомням си при какви обстоятелства "Батето" си замина и дойде младата надежда Михайлов.