17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се казва да си изберем, някой от старите момчета. Слушат, сговорни са, не ритат срещу ръжена. Бербатов е проблем. Умен, работоспособен, независим и стабилен финансово. Не виждам как ще се вслушва в "съветите" на ония там горе. Ще берем ядове с това момче, щото май и не е по-нашите софри.

Още една перука.. Само, че нежна и татуирана

Бербо, остави ги да си се развиват като треторазредни селски отбори. Това е нивото на българите на всяко ниво. Гледай си семейството и погледни към развитие навън. Успех!!

Като ти чета писанията недвусислено заявяваш, че искаш да станеш Президент на БФС. Наред експертните ти умения ( като футболист) и ползването на чужд език, за тази длъжност се искат СЕРИОЗНИ УПРАВЛЕНЧЕСКИ УМЕНИЯ ! Къде и кога си ги учил ? Така, че все още не си дорасъл за да управляваш.

Този е пет пъти по-прост от перуката.

За ръководители трябва да се избират почтени хора с много висок морал. Когато не е пред журналисти поведението му е типичното за българска "звезда".

Бъдещият президент трябва да осигури приемственост с предшествениците си, трябва да пие като Батето и да танцува като този невероятен,този фантастичен Боби Михайлов,който също и много пие.

Българският футбол ще има успехи само при следните принципи : 1. ВОДЕЩО трябва да бъде КОЙ издържа финансово футболния клуб и как се разпределят средствата за подготовка на състезателите и ПОДРАСТВАЩИТЕ . 2. Трябва да се ограничат средствата , които се отпускат от клубния бюджет за БФС и привличане на "чужденци" в отделния футболен клуб и твърдо да се разчита на младите перспективни и амбициозни младежи. 3. Да се забравят "заслугите" на отделни "компетентни" футболни деятели и състезатели, защото ФУТБОЛА Е ОТБОРЕН УСПЕХ, а НЕ - индивидуален спорт. 4. Трябва да е ясно - футбола Е БИЗНЕС, А БИЗНЕСЪТ иска ПОГЛЕДА НА ПРЕДПРИЕМАЧ- не само в сферата на футбола, но и В ТЪРГОВИЯТА И РЕКЛАМАТА за права и задължения.

"Трябва да е подредил своя живот" кандидатът за президент на БФС, казваш, г-н Бербатов. А кой, пък бил той и богата футболна звезда, може да е сигурен, че си е "подредил" живота, а ? И ако за момента животът му изглежда "подреден", непременно ли ще бъде такъв завинаги ? А дано.

Така нареченият Социализъм ограничаваше хората във всяко отношение,мирогледа ни беше осакатен,умишлено ни вълнуваха,че живеем в Рая,а всъщност нямаше стоки,спираха тока години наред,за да продават в Турция и т.н.,и т.н.Такъв строй не може да създаде свободни,широкоскроени и мислещи хора.А Бербатов е интелигентно момче.Това,че не обича интервюта,страни от светския живот говори добре за него.

вземи и се научи да пишеш. какво е това "умишлено ни вълнуваха"???

Бербатов президент! Оле, оле, оле..

Значи, ако ще участва в ръководството на българския футбол, то ще е само като президент на БФС. Абе, самочувствие, и то яко ! Провинциално самочувствие

Много е прав Бербатов. Но трябва президент който да потърси сметката на старото ръководство.

Често казано не знам кой трябва да е президент на БФС. Но сегашните трябва да се разкарат. Може би някой директор на футболен клуб. Някой който знае основните дейности там. Но да има и представа, какво трябва да се направи, че да не сме черна дупка за таланти. Примерно 30% от телевизионните пари които получават клубовете, да отиват за детско-юношеският спорт в клуба. За което да се отчитат пред БФС и той да проверява. Да въведат правила, като 1-2 да са юноши на клуба в състава на мачове. 2-4 да са били такива в България. С което да изрежат индиректно тези от ЕС. Сега в първите отбори има по 1-2 българи. Да се отчете кое спъва футбола. Като че децата вече не играят футбол, а се занимават с други неща. Че намаляваме с 2 милиона и сме първи по смъртност - реално застаряване и няма деца. Дори платените телевизии убиват гледаемостта и популяризацията на футбола. А с такъв сега, биха се занимавали предимно децата на бедните, които пък няма да могат да гледат футбол. Че клубовете не им се занимава с развитие, а да вземат наготово някой от ЕС.

Повечето съм за Стилиян, отколкото за Бербо !! Стилиян е по-достоен за тази длъжност, но надали ще се съгласи да работи в този кошер от ТЪРТЕИ, наречен БФС !! Ще си остане в Англия, където има и подкрепа и шанс за кариера с много по-малко главоболия...

То и за Бербатов това важи. Да остане в Англия и да работи за някой клуб. Не знам дали смяна на тези от 94-та с по-нови, ще промени съществено нещата. На Бербатов агенцията поне е търсила таланти. Това ме е яд на ЦСКА, че Димитър Пенев с изключителен нюх за таланти, не го направи треньор на децата или скаут в клуба да намира такива. Сега вече е прекалено стар.

МЮ после Тотнъм , сега БФС ... мераци , мераци но явно за никъде не става .

Щом е бил с номер 9 в Тотнъм и М, все си мисля, че ще става и за БФС, което е доста по-ниска топка от споменатите отбори, щом шефове там са боби, Венци, Данчо кмета, домуса, Емо Интелекта и др. собственици на хотели използвани за подготвителни лагери на отбори от деца и професионалисти /без НИКАКЪВ конфликт на интереси/. Същите доказано неуспешни ръководители на въпросната структура видно от резултатите на клубни и национални отбори!

Този се обиди на журталистите и отказа да напусне вип-зоната на летището,докато не си тръгнат те,обиди се на последния си треньор в Китай и предизвика негативтата реакция на съотборниците си там.Та този ли ще оправя бакиите на футбола тук.

Ще бъде страхотно ако интелигентен и опитен човек като Бербатов стане президент.

Вижте как приключи кариерата на Бербатов,с кого ли не се скара на кого ли не се обиди.Настрои дори съотборниците на последния клуб където игра срещу себе си.Бербо няма качества да ръководи футбола,особено в бг.

По-добре се въздържай от такива обобщения... днешният дтрой ги облагородявава и извисява... Недей така Всичко е в главата на човека И най-вече в средата ,в която е! В тази престъпна днешна среда и почтени хора оскотяват и стават престъпници

И този е с едно самочувствие до небесата..

Аха... И има защо...

Не може човек, който го е било срам да играе в националният отбор да е президент на БФС!! Това ще е нагло и безочливо от страна на Бербатов! Да си кротува и със здраве да си харчи паричките - да не се натиска там, където не му е мястото!!

Не го е било "срам" да играе.... Махна се, защото сегашното компИтентно ръководство на БФС обвиняваше САМО него за неуспехите на нац. отбор! И какво да направи Бербатов - махна се за да не "пречи" на останалите национали, треньорите и ръководството на БФС да жънат "грандиозни" успехи! Видяхме ги какво постигнаха! Нещо неясно?

Бербатов е много закачлив и обидчив,навремето отказа да играе за националния заради Лечов,а изберат ли го евентуално за Президент на БФС,на колко много Лечковци ще попадне. Състоянието на футбола е огледален образ на състоянието на държавата докарани с0до състояние на колапс в продължение на десетки години.Затова,който да застане начело, бързи и лесни решения няма.

Добро попадение на Бербатов. Но мисля статуквото, ще отмени гола.

"Имам много разговори със себе си по тази тема." Това какво точно означава, вътрешни гласове ли чува?

Бербатов е най-мързеливият играч,който съм гледал заедно с един черен футболист от Норвегия,не си спомням името му.Освен талант се иска и труд ,ихъс какъвто имаше Христо Стоичков.Жалко за Бербатов,защото наистина беше голям талант.Такива не ни трябват да ръководят нашият футбол.Трябват енергични млади хора,а не умрели мъда./извинявам се за сравнението/

бре ако всички българи се окажеме толкова "мързеливи" и "неуспели" като Бербатов ... да скокнеме и да станеме провалени голмайстори в отбори като МЮ - нека ни е зле, че не сме но.1. Ама нещо не става - май ти е кисело гроздето, а ?

Пешо, ти като не си "мързелив" като Бербатов, що не си играл.... "поне" в Реал Мадрид, бе? Какви точно успехи имаш в твоето поприще, които са съизмерими с това на футболист да играе номер 9 в Ман. Юнайтед?

Прочел между редовете. Бербатов явно мисли по въпроса. Думите му насочват към кандидатура, но не се знае.

Не зелен на години, ама на мозък!

100% селянин.

Лечков не харесва това!

Къде е Стенли?

По-долу се налага мнението че Бербатов бил интелигентно момче. Да попитам по какви критерии определихте този мързеливец за интелект?

Бербатов е точния човек, дано намери подкрепа.

ГРОЗНИ татуировки, с които си се нашарил - НЕ те виждам да ми стоиш като "прецедент"! Иначе си интелигентно момче, но ... какъв пример ще даваш с тази грозотия, с тази ужасия, с която си се нашарил!

Lol

Решението е просто. Дълги ръкави.

Абе г-н Бербатов, тези делегати са избрани по критерий да са послушни и да изпълняват заповеди. БФС се владее от ДС мафията в БГ, няма как да се промени нещо. Никой не иска свободен и независим лидер, те си гледат контрола и далаверката.

Не слагайте всички под общ знаменател.Поколението от 1994 се е оформило като личности в един строй,който осакатяваше хората.Бербатов е интелигентно момче,всичко което казва е правилно.Лично моето мнение е,че Стилиян и Бербатов имат всички качества да управляват футбола у нас.Защо не и заедно.

Как го определи че е интелигентен? Колко стоя в Англия? Чул ли си го как говори английски?

Не разбрахте ли че футболистите стават само да ритат топка. Стига сте ги насилвали да стават президенти, доктори и т.н. Съсипаха футбола. Едно е да риташ топка, друго е да ръководиш. Те не могат 2+2 да сметнат колко е, за Президенти ги слагат.

За този пост трябва Мениджър, а не успял спортист - в цял свят е пълно с примери, при които добри спортисти се провалят като управленци... Самият Бербатов не му пращи от акъл...

То и в Държавата това трябва. Ама................. Каракачанов и сие са на политическия тезгях...с ремаркета и полуремаркета.

Този комедиант нали не игра за България?

Това е човека !

Който се заеме с този пост се пропива и става за срам и резил!