17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво г-н Бербатов

Мерси за такава промяна. От една перука преминаваме на друга, която ще е още по-алчна и крадяща. Предателю Барбук, отивай си на село и спри да налиташ на кокъла! Не си пораснал!

Когато става въпрос за целия български футбол, трябва фенските пристрастия да останат настрани. Така, че свали рогата, говедо, и погледни реално на нещата, ако можеш.

умньо, стани като него голмайстор на англия, направи 50 млн паунда, и тогава говори Г Л У П А К О

Всички нормални хора,които разбират от футбол искат промяна,а тя е неизбежна. Един Бай-Ганьо го изгониха от властта, сега е ред на другата,пияна мутра перуканова и останалата корумпирана сволач от БФС.

Лечков е нарцистично селянче, което каквото е започнало всичко в фалирало. 100% това ще е съдбата и на националния тим.

Едва ли ще му е лесно на Димитър и на екипа му, но по-добре той, отколкото Лечков. Лечков отдавна диктува в сянка какво да се случва, а плиткоумния Михайлов му играе по свирката. Да се махат и двамата.

Този човек отказваше да играе в Националния отбор от страх да не се контузи и да изтърве големите пари в чужбина, а когато играеше - бягаше от топката - сега тръгнал да оправя Българския футбол!?!

Де, да можеха всички така да "бягат от топката"... то с бягане от топката се става голмайстор на национален отбор, мдам...

Спри се бе манекенчо! Никой не те иска за президент.