17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този точно кой мисли, че заблуждава, че щял да спасява българския футбол?? Ще се качи евентуално и той на Пияницата на мястото и ще прави същото като него!! Ще си гледа неговия си интерес и как да забогатее, защото му свършиха паричките от Юнайтед!!! СЕМКАТА Е ГНИЛА!

Но не и тези лекета!

фамилиарното слагаческо мазно бербо,гришо издават измекярщината на клозетарите които се борят з а бурканче мас и ластиче за коса... калтака известен като мито белото футбола..е позор.

Интересно сега като избраха бат бойко, дали перукан ще бъде наритан пак?

Перукан трябва да бъде изхвърлен, но бербатов не е правилния човек Прозд футболист с фиба

Още един боклук дето иска да прави пари от нищото

С какво ще успееш бе, нито онразование има нито пък опит Не виждам нещо което можеш да направиш, освен да гепиш едни кинти

Браво Митак изрини чалгарите и да почнем от нулата!

Никакъв дълг не ти е. Просто търсиш работа,но питай съра да каже какво мисли за теб. Инъче перуката е за смяно, но не ти.

Ше успееш кога Боби се пенсионира.

Путьовците, които псуват Бербатов, не могат да стигнат гениалността му и в сънищата си, толкова са бездарни. А по въпроса кой и как да смени Перукан Подуенски, за всички ни е ясно, че и баба Милка чистачката от националния стадион да дойде, и тя ще е по-добре от тоя цигански гьобекчия.

Не си бай Ганя,а бай П …..у…..тя

Бае Ганя

Бъркаш ме с майка си, да ти еба майката.

Тоя кавал Барбулина чеп за зеле не става от него. Вкарваше по 5 на Лихтенщайн и Сан Марино. За друго не го търси. Мекотело и плужек.

Мито белото всички го знаем...

Рано си я сложи перуката, преди да стане кубе като Перуци.

Тоя коса ли си е пресадил? Всякаш не си спомням тая линия....

Не е прост Бербатов, за футболист, ОБАЧЕ, за да се промени футбола, трябва цялостна промяна в държавата и обществото. За да се променят държавата и обществото е нужна глобална промяна.

Тежко ви и горко с Митко Фибата. Само чакаше да стане време за столовата. Поне излъска пейките на стадиона. Още са като нови.

Да не си "Сър" Алекс от Свищов. Като оня, Манчестер Юнайтед от Свищов. Пък Бербатов от пейката стана голмайстор на Висшата лига. Заедно с Тевес, който за същите голове игра цяла година, всички мачове, би всички дузпи и всички пасове бяха за него.

Каква промяна? Да сменим една перука с по-млада? Не, благодаря, предателю!