Коментари - Бербо: И днес бих избрал Юнайтед пред Тотнъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама в Тотнъм феновете те уважаха и обичаха истински, там е разликата.

България си обича националните предатели да живее бербо

Не разбрах как решихте, че е длъжен да играе в националния отбор след като за него това е професия, а не хоби и може да я практикува където прецени за най-доходоносно. Разбирам да беше част от друг национален отбор, а той просто не иска ( и няма ангажимент) да играе за отбор ръководен от пълни смешници и реши да напусне националния- съвсем разбираемо е всеки професионалист да напусне работното си място ако го дърпа назад и може да отиде другаде където талантът му да се цени подобаващо.

Само да помоля като цъкате минуси да ми даде разумен довод, който да е логичен, а не емоционален.

Нека аз да ти обясня защо, тъй като яблвно ти е отстранено чувството за национална принадлевност и дълг! Да си толкова добър спортист, че страната ти да те издигне да се състезаваш на международни турнири е чест, която малко имат... Това е гордост и признание, още повече, че са ти дали шанс с повече дузпи, статични половения и т.н. да задминеш Стоичков по голове в националния! И въпреки това да си неблагодарен, мързелив, да се влачиш по терена, а когато Петела те критикува от екрана менидера ти Емил Данчев Косъма да се обажда в Канал 1 да се жалва от критиките на коментатора за клиента му. После пак заради критики да се отказваш от националния, въпреки че тогава Бербатов капута беше най-млад футболист и щом Стилиян и М. Петров се отказаха на Бербатов се разчиташе да поведе като лидер младите момчета в националния! Бербатов е един капут и неблагодарник! Той и не заслужава честта да играе за националния ни тим!

Ако нямаш таланта никой не може да ти го даде в ръцете. И какво значи да си длъжен, защото са ти дали шанса да играеш навън-този шанс си го е дал Бербатов с таланта и усилията си и е играл в частни отбори с частни спонсори, така че на държавата за нищо не е длъжен. Осъзнай, че за него това е професия и не е длъжен за нищо и на никого, той взима заплата за работата си. Ако не работиш на държавна работа за 600лв, вместо на частна за 3000, това прави ли те национален предател?

За Юнайтед съм съгласен НО да избеш Фулъм!!! пред Ювентус това си беше най -голямата глупост сътворена от български футболист досега.

Ти да ама Юнайтед никога.

Така е. Всеки играч в света би го направил.

Разбира се, това е мечтата на живота, какъв цирк беше, беше се скрил, за да не отиде в Сити, където цената беше по-висока, а и Юнайтед платиха рекордна за времето сума.

То ти хубаво ще избираш ..... ама никой не те пита .

Мхм, ама когато трябваше не само го питаха ами и платиха доста за него. Така че който трябва явно го е оценил и по-скоро теб никой не те пита .