Берое отново се оказа непреодолимо препятствие за Левски

Камбуров отново вкара на "сините", но не бе достатъчен за домакинска победа

Обратно в новината

Коментари - Берое отново се оказа непреодолимо препятствие за Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам Херо, но този път е напълно прав: съдията явно поидпираше Левски през целия мач.

Берое могат да съжаляват,че изпуснаха победата.

Не си струва да се подигравам на обор, чийто голмайстор е някоя си Роберта. Но пък се възхищавам на Камбуров - на сън да стане по нощница и пак ще го мушне на телетата.

Пич, не знам дали си същият който коментира и в "topsport" но, само да ти кажа че си ужасно елементарно парче. С бедният ти речник, колкото и да се мъчиш да подредиш някакъв словоред- не се получава. Колкото и да искаш да "блеснеш" с някоя мисъл- отново провал.С една дума-тъпото си е тъпо. Защо не си вземеш 2-3 козички и да забравиш за форумите? Топло време, паша бол. Та, по повод на теб, се замислям, само такива плоски парчета ли са останали у нас? Ми то, явно е така, като погледнеш "вожда" начело на тази територия, какво остава за стадото което той управлява!

бе той може и да е същия или да не е същия, но очевидно ти си там и тук, а може би и на още 10-тина места. на заплата ли си? на коментар или на дума ти плащат?

Ти що подскачаш, като чуеш за Роберта? Нима не е футболна "балерина"? Въпросът е защо такива играят в български отбори, имаща претенции за елитни? С малко търпение, постоянство и инвестиции в собствения си клуб, такива като него могат да излизат всяка година от школата "на килограм". Същото важи и за ЦСКА с техния сакат Соу, Лудогорец, с оня, дето в Москва на празна врата топката го удари по крака и излезе в аут и във всеки един български отбор, даже и във В групите. Затова футболът ни, който играем по европейски и световни форуми е трагичен.

Дайте жребият за европейското, да се посмеем на шансовете си. Където ако минем баражите отиваме на Франция (настоящ световен), Португалия (настоящ европейски) и Германия (преден световен)! ;) Там ако по чудо отидем, ще ни вкарват по минимум 4 гола поред мен. Срамът тепърва ще предстои. Другите отбори могат да искат да загубят баражите. А нашите да гонят парите от УЕФА.

Равен мач с доста голяма подкрепа на старозагорци от страна чернодрешкото които не показа маса жълти картони.Слугите на гелосания действат с пълна сила в негова полза само и само да няма конкуренти на неговото отберче с петстотин привърженици.Така е докато в изпълкома на БФС има президенти на футболни клубове

И Спас Русев беше в изпълкома, но не помня да сте били и близо до титла

Вярно ,че съдията яко подпираше Берое като отмени редовен гол на Левски и спести червен картон на Бандаловски за спъване срещу Робърта ,но не може срещу селски отбор като Берое да играеш толкова защитно и страхливо ,просто от мач на мач си личи ,че с треньор страхливец като Хубчев няма да стане

Вземи да пораснеш и тогава пиши.

Питам аз и отговор не търся, щото сумати тъпаци се изредиха като национални селекционери, но дума за Камбуров “нихтс мамата” Някой определено не го харесва това момче! А иначе пробвахме цяла плеяда некадърници, а в момента дори и нямам изявен нападател и голмайстор в националния! Срам!