Коментари - Бесният Херо: Изпадаме, защото играхме честно, тук се постига нещо само с нечестни средства | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бесен бил, да беше се ваксинирал с ваксина против бяс?! Един уравновесен и смирен човек никога не би трябвало да изпада в такова състояние, това не говори никак добре за него..... Между другото-Херо отдавна е приключил за футбола като треньор, евентуално за В група става....

Херо какво ревеш като вдовица за уй.Ти ли говориш за феърплей бе курво.Помниш ли как полегна на Левски в Стара Загора с Берое а.Но не може да ти се отрече много майсторски го направи,че даже и темпераментната публика на Зара ти повярваха,че е феърплейско.БОКЛУК.

След Херо няма футбол в Бургас. Скоро и във Варна.

ХЕРОО РЕВЕШ ТОЧНО КАТО ПОДУЕНСКО ГОВЕДО.

Баси смешната работа

Трябва да НАМАЛЯТ отборите в А група. Да МАХНАТ негрите- маймуни, дошли да КРАДАТ от България. Да СПРАТ да дават футбол по телевизиите. Пълна ЗАБРАНА за Бразилци и африканци !!!! До 1990 г, се играеше ЧЕСТНО.... След това, футболните отбори бяха ПРИВАТИЗИРАНИ и станаха частни фирми... И от там, заради целта да се ВЗЕМАТ пари ня всяка цена, започнаха ПОДКУПИ на съдии, на играчи от други отбори, започнаха да домъкват и маймуняци... Съдиите на тези мачове трябва да решават и отсъждат над 100 пъти за 1 мач.. Такъв спорт НЕ може да е огромни заплати... С едно погрешно отсъждане, съдията може да промени резултата... Отделно от това някой играчи са симуланти, се преструват, за да им дават дузпи.... ФУтбол може да играят като физическа подготовка.. Честно е ЛЕКА или ТЕЖКА атлетика.. По- добре да показват по телевизиите, как хората работят както беше преди 30-50 години... Имаше и 5-годишни планове за изпълнение- ПЕТИЛЕТКИ..

Този е Тити във футбола!

zizus

Ако някой е следил кариерата на Херо ще забележи един интересен почерк. За неговите загуби винаги някой друг му е виновен. Прояви едно геройство преди години, щеше да излезне и да каже цялата истина - всички се сещата какво стана. НИЩО. Нищо не излезе да каже. Само приказки. С малко мирис на Мъри - и той щеше да казва цялата истина. 5 победи, 10 равенства и 19 загуби. Сам да си прави изводите. И да не забравя, че като дойде начело на Спартак, донесе един куп нови футболисти, които той сам оплю после. Време е да си намали самочувствието или да спре с треньорството.

Хироу, изпадате, защото сте най-слабия отбор в първенството. С 3-4 победи от 36 мача, ще е грехота да не изпаднете. А, специално твоето време във футбола отдавна изтече.

На калпавия Хей и топката му пречи