Коментари - Безкрайната мистерия: 10 години от деня, в който Михаел Шумахер изчезна за света | Корнер.dir.bg
назад

Безкрайната мистерия: 10 години от деня, в който Михаел Шумахер изчезна за света

Легендата претърпя инцидент със ски и оттогава не се е появявал в публичното пространство

Обратно в новината
| Редактор : Александър Сотиров

Коментари - Безкрайната мистерия: 10 години от деня, в който Михаел Шумахер изчезна за света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

За съжаление отдавна трябваше да му дръпнат шалтера. Щом не са, значи има още кинти за източване От онова време най ме кефеше Сена, после вилньов. Шуми никога не ме е кефел

Е ква мистерия бе, човека е като зомби ?

аз следях постоянно Ф1 по това време и никога не съм харесвал прекалено агресивното и крайно неспортсменско каране на шуми.беше добър мръсник и това е истината.може би Господ го наказа... Не знам и аз не съм Бог да го съдя.първата му титла дойде по абсолютно очеваден подъл начин като изхвърли Хил от състезанието,за да стане шампион с една точка разлика!!!вие си правете изводите.

Първата титла беше най-заслужената.През целия сезон Бенетон и Шумахер доминираха, накрая да върнат малко интригата му отнеха точки,за да го догони посредствения Хил.

И аз имам такива спомени, за не особено спортсменско каране. Но очевидно в този спорт трябва да е така. В момента Верстапен е същата картинка, но очевидно и двамата са страхотни таланти!

Няма мистерия...!!! Шумахер ,жив или вегетиращ е средство за печалби на ....живите......... Други действат от негово име ...Затова го крият...а,дали казват истината за него...!? Ами сигурно има "абонати",които си замълчават-въпреки ....истината.... Нашенския Манол Велев ,само че много по-богат.....

"НякоЙ биха казали .... " Е стига! Това се учи в четвърти клас!

Много по добре щеше да е при този инцидент да си беше отишъл .

Е ясно че михаел е зеленчук

Една тайна е такава, когато се знае от един е казал Джерджински.За Михаел работи цял екип от лекари и физиотерапевти, които мълчат вече 10 години, как е възможно това?

С яки кинти и яки заплахи да те съдят до гроб явно е възможно.

По думите на професори тогава има фатално забавяне на мозъчната операция след инцидента, която е щяла да ограничи пораженията в мозъка от оттока.

И не е ясно дали не са му направили услуга така - сега е нула човек, а иначе е щял да бъде половин човек. Виновни са тия, дето го поддържат в това жалко и отчаяно състояние - той отдавна е умрял, ама те не го държат като мумия с кръвообръщение.

Няма мистерия, има бизнес за милиарди, за който няма завещание........елементарно, но не за драскачите.

Преди време продадоха частния му самолет, за да покриват разходите по лечението, това ли е бизнеса за милиарди?

Егати лечението. Той е фикус, те го били лекували. Неговото е палиативни мерки за вегетативно състояние. Отдавна да го бяха оставили на мира, вместо да го мъчат, ама той така или иначе нищо не усеща, та поне това му се разминава...

Функционал

Имаш ли идея за размера на данъка върху наследството в ЕС и Швейцария.И какво общо имат бизнесначинанията с личното имущество, не ми е ясно.

Какво ни занимавате с тос мъртвец

Дявола дава лукс,но взема душата.

Предлага на семейството си да отидат в Дубай да скачат с парашут, защото снега в курорта не е бил подходящ за ски.Сега жена му може само да помогне не с амулета на Далай Лама, а като се смири и не говори глупости,как Михаел продължавал да се бори щото видите ли бил боец.Преди загиването, сърцето на човек се превъзнася и преди прославянето се смарява.

Очевидно жената на Шуми е доста тъпа. Вместо да се среща с хора, които да стимулират спомените му и да подпомогнат мозъка да заработи, тя го крие. Освен да е наистина безнадежден случай.

Бе, къв мозък да заработи тепърва. Този е във вегетативно състояние, т.е. зеленчук. Все едно, на нашия Манол Велев да му беше заработил мозъкът след куршум в него...

Каква мистерия, какъв инвалид. Очевидно е зеленчук. Тялото е там, мозъка нямя висша мозъчна дейност. Нешо като Манол Велев, момичето ударено от Максим Стависки... Семейството се е надумало да не казва, че е зеленчук.

Вярно е зеленчук, като Румен Радев.

Вие сте кирчо парапетов и ви личи по просташкото писане.

Няма нищо мистериозно, но пуста клюкарска пасмина не може да спи! Доста гадно за драскачите и папараците, че не могат да напишат поредната тъпа статия за Шумахер! Евала на семейството му, че не допуска долните журналета да се бъркат в живота му!

Да се бъркат в кое? Животът му е приключил отдавна и то по доста тъп начин, но от спортист какво друго да се очаква - те масово са доста глупави, вкл. и в моторните спортове.

Голяма мистерия - живот на инвалид. Хубаво, че го почитате, но с такива тъпи заглавия, правите жълти текстове.