Безпощадният Шиърър на 50: Лудият дебют, който показа какво ни чака

Историята на първия пълен мач в елита на легендата - жертвата бе Арсенал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би най големия голмайстор, който съм виждал....... Помня как при резултат с един гол повече за неговия тим, отиваше на корнера и гардираше топката, печелеше фаулове, корнери, връщаш се в защита последните минути и се бореше като лъв за победата...... Голям футболист, голяма личност........ За да направят БЛЕКБЪРН шампион (град с 80ооо души), значи са феноменално......., а не като в наши дни...., всеки иска да е в Барса или реал........ Шийрър е велик..... Бъди жив и здрав и дълги години да радваш зрителите по тв..... Честит юбилей и честит празник на всички други

Като деца ритахме пред блока и всеки си имаше име на известен футболист, с които се обръщахме един към друг. Аз бяха Шиърър! :) Голям голаджия. Беше много вдъхновяващо за едно дете от 90-те, обичащо футбола, да го наблюдава. Да е жив и здрав!

Най великия дузпаджия който съм гледал пердашеше ги яко

Помня веднъж един от коментатирите на Диема докато Алън се гласеше да бие дузпата каза "всички вратари в лигата знаят къде бие дузпите Алън Шиърър - и какво от това"... Изртесе я в горния ъгъл както обикновено, беше си пак чиста проба "и какво от това" .

Най великия дузпаджия който съм гледал пердашеше ги яко

Йън Ръш и Алън Шиърър! Велики! Не беше лесно да блеснеш с нещо сред колегите си, имаше много добри играчи, но тези двамата преобръщаха нещата щом се появеха на терена. Те не играеха, те творяха! Днес липсват такива от тяхната класа. Да е жив и здрав, помним го, дано подготви наследници с богатия си талант и опит! Честит юбилей, Майсторе!

Заради Шиърър почнах да гледам английската лига, никой футболист не ми е бил толкова приятен за гледане като него. Коментарите му в Match of the Day са винаги добри, е, малко въз сериозен ми е може би но не по неприятен начин, напротив. А и Гари Линекер за какво е там :-). Браво Алъне браво! (да изпиолзвам звателен падеж към англоезични имена ми е едно от дебилните забавления на което давам воля :).

Удоволствие е да се четат такива коментари!

Не съм за Нюкасъл,но мога да ви пиша почти сто пъти по-дълъг коментар за Шиърър и моите спомени лични от Евро96. Пълен Респект!

жива легенда! Респект за Алън Шиърър! Дано любимият му Нюкасъл се възроди за радост огромната френска маса, която клуба притежава!