Безпощадният Шиърър на 50: Лудият дебют, който показа какво ни чака

Историята на първия пълен мач в елита на легендата - жертвата бе Арсенал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жива легенда! Респект за Алън Шиърър! Дано любимият му Нюкасъл се възроди за радост огромната френска маса, която клуба притежава!

Не съм за Нюкасъл,но мога да ви пиша почти сто пъти по-дълъг коментар за Шиърър и моите спомени лични от Евро96. Пълен Респект!

Заради Шиърър почнах да гледам английската лига, никой футболист не ми е бил толкова приятен за гледане като него. Коментарите му в Match of the Day са винаги добри, е, малко въз сериозен ми е може би но не по неприятен начин, напротив. А и Гари Линекер за какво е там :-). Браво Алъне браво! (да изпиолзвам звателен падеж към англоезични имена ми е едно от дебилните забавления на което давам воля :).

Удоволствие е да се четат такива коментари!

Йън Ръш и Алън Шиърър! Велики! Не беше лесно да блеснеш с нещо сред колегите си, имаше много добри играчи, но тези двамата преобръщаха нещата щом се появеха на терена. Те не играеха, те творяха! Днес липсват такива от тяхната класа. Да е жив и здрав, помним го, дано подготви наследници с богатия си талант и опит! Честит юбилей, Майсторе!

Най великия дузпаджия който съм гледал пердашеше ги яко

Най великия дузпаджия който съм гледал пердашеше ги яко

Като деца ритахме пред блока и всеки си имаше име на известен футболист, с които се обръщахме един към друг. Аз бяха Шиърър! :) Голям голаджия. Беше много вдъхновяващо за едно дете от 90-те, обичащо футбола, да го наблюдава. Да е жив и здрав!

Помня веднъж един от коментатирите на Диема докато Алън се гласеше да бие дузпата каза "всички вратари в лигата знаят къде бие дузпите Алън Шиърър - и какво от това"... Изртесе я в горния ъгъл както обикновено, беше си пак чиста проба "и какво от това" .

Може би най големия голмайстор, който съм виждал....... Помня как при резултат с един гол повече за неговия тим, отиваше на корнера и гардираше топката, печелеше фаулове, корнери, връщаш се в защита последните минути и се бореше като лъв за победата...... Голям футболист, голяма личност........ За да направят БЛЕКБЪРН шампион (град с 80ооо души), значи са феноменално......., а не като в наши дни...., всеки иска да е в Барса или реал........ Шийрър е велик..... Бъди жив и здрав и дълги години да радваш зрителите по тв..... Честит юбилей и честит празник на всички други