17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6:3 е добър резултат за ман ю, с тая игра можеше да е 7:0 Ако не вкарат яко кинти в нови играчи ше е така следващите 5-10 години

Gugnelid

Не е въпросът в играчите, вече ги има. Въпросът е да започнат да играят като отбор. Колко пъти при Сър Алекс и с по-слаби състави сме печелили заради отборния дух... но вчера треньорът сбърка състава, според мен.

Сър Алекс, та Сър Алекс. Вярно, че е печелил и с по-слаби играчи, но тогава нямаше конкуренция. Един Арсенал само държеше фронта. Нито Челси, Ман С, Ливърпул, Тотнъм, а останалите бяха боксови круши. Сега всеки двубой е на много по-оспорван, нивото се изравни.

Gugnelid

Аз съм фен на Юнайтед от преди времето на Сър Алекс, но не мога да си изкривя душата - моят отбор беше сериозно надигран заради колебливата защита. Вярно е, че вторият и третият гол дойдоха, докато Варан беше контузен, като при втория даже не беше на терена, вярно е, че Линдельоф досега не беше играл изобщо и е нормално да го правят луд. Обаче истината е, че ако второто полувреме Сити не бяха поспрели, можеше и повече да отнесем. Според мен Тен Хаг излезе с твърде много нападатели - Рашфорд, Антони и Санчо бяха твърде изолирани. Струва ми се, че трябваше да се започне 4-5-1 и да се чака на контри, трима атакуващи просто не може да се захранят с топки при такъв мач.

Арабите изкупиха най добрите футболисти и направиха отбор чудо

МЮ запалянкото отива на стадиона с бензин, направен от петрола на арабеските, със същите тия пари арабеските купуват топ футбалер за отбора им, и накрая тоя отбор опуква 6:3 любимците им. Това ако не е шизофрения - не знам какво е. А, и си плаща билет на всичкото отгоре. Същата работа и със сънародниците ни, дето са за Украйна и против войната, ама не слизат от колите, за който бензина в основната си част идва от Нефтохим.

Ти го турим у болшевишкия гъз разпран

Gugnelid

Ти какво каза, че не се разбра? Дай тогава феновете на Сити да не ползват TeamViewer или да не си купуват Chevrolet, а ако се върнем назад - да не ползват услугите на Vodafone или да не си купуват SHARP? Оставям настрана Aon, там много хора не знаят за какво иде реч.